anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

55 XD 8505 nie nagrywa na dysk zewnetrzny.

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
wiespaw
Poszukiwacz

55 XD 8505 nie nagrywa na dysk zewnetrzny.

2 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@wiespaw  zadałeś pytanie o nagrywaniu napisz coś więcej z czego chciałeś nagrywać a nie każdy teraz będzie się dopytywał co zrobiłeś opisz coś szerzej to może Ci ktoś pomoże.Nagrywać można TYLKO I WYŁĄCZNIE z naziemnej cyfrowej telewizji czyli wbudowanego tunera DVB-T (włącznie z cyfrowa kablowa)  i satelitarnego wbudowanego tunera DVB-S i jak masz moduł CI+ od niektórych operatorów ,które chodzą w wymienionych usługach czyli kanały kodowane.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@wiespawnie nagrasz nic po HDMI tylko opcje ,które wymieniłem nie chcesz dwóch pilotów weź moduł od operatora i wtedy będziesz mógł nagrywać (i też nie wiem czy NC+ nie blokuje szukaj gdzieś na forum) a Pana w sklepie poinstruuj niech nie udziela takich informacji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 ODPOW. 9
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

zarejestrowałeś w ogóle dysk ?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Napisz coś wiecej np.:

1. Jak duży dysk?

2. Czy rejestracja przebiegła bez problemów?

itp.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
wiespaw
Poszukiwacz

Witam,dysk 500 Gb,zarejestrowany bez problemow,po nacisnieciu rec wyskakuje-funkcja niedostepna.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Z jakiego źródła nagrywasz - tuner naziemny czy satelitarny? Nie nagrasz obrazu z urządzeń podłączonych po HDMI a także serwisów internetowych.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@wiespaw  zadałeś pytanie o nagrywaniu napisz coś więcej z czego chciałeś nagrywać a nie każdy teraz będzie się dopytywał co zrobiłeś opisz coś szerzej to może Ci ktoś pomoże.Nagrywać można TYLKO I WYŁĄCZNIE z naziemnej cyfrowej telewizji czyli wbudowanego tunera DVB-T (włącznie z cyfrowa kablowa)  i satelitarnego wbudowanego tunera DVB-S i jak masz moduł CI+ od niektórych operatorów ,które chodzą w wymienionych usługach czyli kanały kodowane.

profile.country.PL.title
wiespaw
Poszukiwacz

Witam,byłem w salonie Sony i sprzedawca mówił że będzie nagrywał tak jak dekoder satelitarny czyli wszystko po zarejestrowaniu dysku na telewizorze.Mam podłączony dekoder nc+kablem hdmi i z niego chciałem nagrywać,nie mam naziemnej.Czyli z naziemnej mogę,nc+ mogę ale tylko gdy karta-moduł będzie w CI+.Czy dobrze zrozumiałem?.Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
XEandi
Poszukiwacz

Moduł z kartą musi być zainstalowany w TV żeby nagrywać programy. Z tego co wiem to nc+ w abonamencie nie oferuje Modułu z kartą .

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@wiespawWszyscy producenci telewizorów umożliwiają nagrywanie przez usb  tylko z wbudowanych tunerów. Temat był wałkowany wielokrotnie.

@XEandiNC+ Mix z modułem cam i po miesiącu przejście na abonament.Trudno dostępne , ale jeszcze do kupienia. Sklep w Legnicy oferuje stare karty cyfra+ , ale do tego należy dokupić własny odpowiedni moduł.To dodatkowy koszt około 300 zł. Ponadto okrojone oferty po dawnej n-ce typu TNK,NNK były dostępne z modułem.I najsłabsza oferta nc+ to smart hd z modułem cam.

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

@wiespawnie nagrasz nic po HDMI tylko opcje ,które wymieniłem nie chcesz dwóch pilotów weź moduł od operatora i wtedy będziesz mógł nagrywać (i też nie wiem czy NC+ nie blokuje szukaj gdzieś na forum) a Pana w sklepie poinstruuj niech nie udziela takich informacji.