anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

65XH90 Wyłącza się, brak dźwięku itd.

profile.country.PL.title
Piechu92
Poszukiwacz

65XH90 Wyłącza się, brak dźwięku itd.

Witam, Jak w temacie. Sony 65XH9005 kupione trzy tygodnie temu i od początku występują z nim problemy. Mianowicie: - brak dźwięku z dekodera po uruchomieniu, (potrzeba resetować pilotem), - urządzenie potrafi się samo wyłączyć,czasem towarzyszy temu dziwny dźwięk który trwa około sekundę, w moim przypadku podczas oglądania TV z dekodera NC+, - czasem wymaga podwójnego włączenia, za pierwszym razem słychać tylko dwa "kliknięcia", za drugim włączeniem ładuje się od nowa cały Android, - miałem sytuację że urządzenie nie reagowało na pilota, - sytuacje które opisuje występują losowo, po ostatnim przywróceniu ustawień fabrycznych TV jakby mniej się wyłącza ale ma problemy z dźwiękiem. Oprogramowanie zaktualizowane do najnowszej wersji, co zapewne jest całą przyczyną problemów, patrząc na posty jakie zamieszczają inni użytkownicy. Ustawienia fabryczne przywracane już 3 razy, czyszczona pamięć podręczna, wyłączony bravia sync, odłączanie od zasilania i inne magiczne sztuczki nie działają. Patrząc na cenę tego telewizora, występowanie takich mankamentów to po prostu kpina z klienta. To jest wasza "gotowość na PS5" ? SONY, POWIECIE KIEDY AKTUALIZACJA POPRAWIAJĄCĄ, CZY MAM ZWRACAĆ TV DO SKLEPU?
12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
Persu87
Użytkownik

zaktualizuj oprogramowanie ze strony sony.

profile.country.PL.title
Darek2431
Użytkownik

Tak samo mam daleko od sony ta firma to bubel

profile.country.PL.title
Terefere636
Poszukiwacz

Ściągnąłem aktualizacje ze strony Sony na pendriva i zainstalowałem tak jak pisałeś bo sam telewizor nie widzial żadnej nowej aktualizacji. Narazie jest ok. Jeżeli zatrzymanie dźwięku i ponowne uruchomienie sie powtórzy to napisze.