Podziel się wrażeniami!
Witam, może ktoś ma podobny problem? Otóż sprawa dotyczy możliwości przesyłania plików wideo lub zdjęć za pomocą telefonu, w moim przypadku iPhone xs max, na duży ekran.
AirPlay w TV jest włączony z opcją wpisania hasła tylko raz, niestety ekran TV pozostaje ciemny i nie wyświetla żadnych zdjęć. Oczywiście oba sprzęty są w tej samej sieci wifi, nie rozumiem dlaczego tak się dzieje
Pozdr
A może jest problem w formacie video w tel-ja mam najbardziej zgodny.
A u Ciebie ?
Jeszcze kiedy od dołu odkrywam menu funkcyjne w tel i wybieram Airplay , to zaznaczam najpierw tel-musi być tam "ptaszek"
W uatawieniach aparatu - formaty - mam High Efficiency, zmienię na Najbardziej zgodny i zobacze czy coś to da.
Oczywiscie wszelkie ustawienia AirPlay mam identycznie jak u ciebie
Witam,
udalo mi się wyświetlić zdjęcie po miękkim resecie TV, niestety nawet nie mogłem przesuwając po ekranie telefonu obejrzeć następnych fotek, w kolejnej próbie ekran tv ściemniał i pojawiły się ustawienia AirPlay 👎👎👎👎👎👎
Galerie już otwarte, muszę odwiedzić Sony centre może tam ktoś coś
A próbowałeś zrobić kilka fotek w standardowym trybie kamery i wtedy wyświetlić ?
No to klopsik...Proponuję sprawdzić w sklepie również na moim modelu tj XH9505-jeśli tam pójdzie ,to będzie pewne ,że w Twoim modelu coś jest skopane (lub egzemplarzu jeśli w sklepie na XG będzie ok)
Powodzenia i daj znać proszę-bo mnie to zaciekawiło