anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

AirPlay w 55XG9505

profile.country.PL.title
wiwodzi
Poszukiwacz

AirPlay w 55XG9505

Witam, może ktoś ma podobny problem? Otóż sprawa dotyczy możliwości przesyłania plików wideo lub zdjęć za pomocą telefonu, w moim przypadku iPhone xs max, na duży ekran.

AirPlay w TV jest włączony z opcją wpisania hasła tylko raz, niestety ekran TV pozostaje ciemny i nie wyświetla żadnych zdjęć. Oczywiście oba sprzęty są w tej samej sieci wifi, nie rozumiem dlaczego tak się dzieje

Pozdr

37 ODPOW. 37
profile.country.PL.title
Bobrow
Użytkownik

A może jest problem w formacie video w tel-ja mam najbardziej zgodny.

A u Ciebie ?

profile.country.PL.title
Bobrow
Użytkownik

Jeszcze kiedy od dołu odkrywam menu funkcyjne w tel i wybieram Airplay , to zaznaczam najpierw tel-musi być tam "ptaszek" 

profile.country.PL.title
wiwodzi
Poszukiwacz

W uatawieniach aparatu - formaty - mam High Efficiency, zmienię na Najbardziej zgodny i zobacze czy coś to da.

Oczywiscie wszelkie ustawienia AirPlay mam identycznie jak u ciebie

profile.country.PL.title
wiwodzi
Poszukiwacz

Witam,

udalo mi się wyświetlić zdjęcie po miękkim resecie TV, niestety nawet nie mogłem przesuwając po ekranie telefonu obejrzeć następnych fotek, w kolejnej próbie ekran tv ściemniał i pojawiły się ustawienia AirPlay 👎👎👎👎👎👎

Galerie już otwarte, muszę odwiedzić Sony centre może tam ktoś coś 

profile.country.PL.title
Bobrow
Użytkownik

A próbowałeś zrobić kilka fotek w standardowym trybie kamery i wtedy wyświetlić ?

profile.country.PL.title
wiwodzi
Poszukiwacz

Tak zrobiłem pare fotek ale dopiero po miękkim resecie udało mi się wyświetlić fotkę tyle tylko że obraz na tv się „zamroził”

Wysłane z iPhone
profile.country.PL.title
Bobrow
Użytkownik

No to klopsik...Proponuję sprawdzić w sklepie również na moim modelu tj XH9505-jeśli tam pójdzie ,to będzie pewne ,że w Twoim modelu coś jest skopane (lub egzemplarzu jeśli w sklepie na XG będzie ok)

Powodzenia i daj znać proszę-bo mnie to zaciekawiło

profile.country.PL.title
wiwodzi
Poszukiwacz

Dziekuje za poświęcony czas, jeśli znajdę wyjście to napisze

Wysłane z iPhone