Podziel się wrażeniami!
Może ktoś instalował
Domyślny format PenDrive i tyle.
Jak pobierasz ze strony to tam też jest instrukcja co i jak ma być.
Mi pobiera w Winarar Zip archive i gdy podepne pendrive do telewizora to nie ma nic
Nie czytasz co jest w instrukcji, wyraźnie jest napisane że trzeba zip wypakować i folder wrzucić na pena.
Plik pobrany wypakowujesz to co znajduję się w środku kopiujesz na PenDrive, on będzie wyglądać jak Wrar tylko w innej nazwie
Co oznacza że działa nawet arc i DTS ? Dzwiek z konsoli przy 4k 120 hz nie został naprawiony czyli tak naprawdę ta aktualizacja niewiele zmieniła.
A nie wiem, ja nie mam żadnych problemów z konsolą na 4K i 120 i z DTS też jest ok aczkolwiek lepszy i więcej wrażeń daje mi LPCM jest dużo lepszy od DTS. Ja nie wiem co wy macie. W sumie mam cały komplet Sony i wszystko działa.
To że Ty masz wszystko ok nie znaczy że problem nie istnieje.Mam xboxa series x i nie mogę korzystać z 4k 120 hz i dolby atmos bo nie mam dźwięku lub dźwięk przerywa i jest to wina telewizora.Serwis techniczny poradził mi żebym korzystał z 4k i 60 hz i czekał na aktualizacje. Do 4k 60 hz można kupić tv za dwa tysiące a nie 5 tysi.
W sumie może i mała pierdoła ale poprzednio było lepiej, otóż jak wyłączę dekoder cyfrowy czy ps4 teraz jest ciemny obraz na tv a w poprzednim sofcie pokazywało się tło takie jakby kwadraty ruchome i na dole pokazywało się źródło np.hdmi1.
Też mam xboxa i to dwa ale pozostanę na PS5 jednak i korzystałem z Atmosu i wszystko działa dobrze na TV jak i na soundbar, i TV normalnie wykrywa 120 hz tylko po konfiguracji automatycznej ustawia na 60 hz dolby vision ręcznie zmieniamy na 120 hz