anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja oprogramowania układowego do wersji v6.0429

profile.country.PL.title
Ziio1420
Użytkownik

Aktualizacja oprogramowania układowego do wersji v6.0429

Może ktoś instalował

22 ODPOW. 22
profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

Domyślny format PenDrive i tyle. 

profile.country.PL.title
yaro626
Użytkownik

Jak pobierasz ze strony to tam też jest instrukcja co i jak ma być.

profile.country.PL.title
dominik7474
Poszukiwacz

Mi pobiera w Winarar Zip archive i gdy podepne pendrive do telewizora to nie ma nic

profile.country.PL.title
yaro626
Użytkownik

Nie czytasz co jest w instrukcji, wyraźnie jest napisane że trzeba zip wypakować i folder wrzucić na pena.

profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

Plik pobrany wypakowujesz to co znajduję się w środku kopiujesz na PenDrive, on będzie wyglądać jak Wrar tylko w innej nazwie 

profile.country.PL.title
barros07
Poszukiwacz

Co oznacza że działa nawet arc i DTS ? Dzwiek z konsoli przy 4k 120 hz nie został naprawiony czyli tak naprawdę ta aktualizacja niewiele zmieniła.

profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

A nie wiem, ja nie mam żadnych problemów z konsolą na 4K i 120 i z DTS też jest ok aczkolwiek lepszy i więcej wrażeń daje mi LPCM jest dużo lepszy od DTS. Ja nie wiem co wy macie. W sumie mam cały komplet Sony i wszystko działa. 

profile.country.PL.title
barros07
Poszukiwacz

To że Ty masz wszystko ok nie znaczy że problem nie istnieje.Mam xboxa series x i nie mogę korzystać z 4k 120 hz i dolby atmos bo nie mam dźwięku lub dźwięk przerywa i jest to wina telewizora.Serwis techniczny poradził mi żebym korzystał z 4k i 60 hz i czekał na aktualizacje. Do 4k 60 hz można kupić tv za dwa tysiące a nie 5 tysi.

profile.country.PL.title
yaro626
Użytkownik

W sumie może i mała pierdoła ale poprzednio było lepiej, otóż jak wyłączę dekoder cyfrowy czy ps4 teraz jest ciemny obraz na tv a w poprzednim sofcie pokazywało się tło takie jakby kwadraty ruchome i na dole pokazywało się źródło np.hdmi1.

profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

Też mam xboxa i to dwa ale pozostanę na PS5 jednak :slight_smile: i korzystałem z Atmosu i wszystko działa dobrze na TV jak i na soundbar, i TV normalnie wykrywa 120 hz tylko po konfiguracji automatycznej ustawia na 60 hz dolby vision ręcznie zmieniamy na 120 hz