Podziel się wrażeniami!
Jak w temacie Sony widać się stara mam nadzieję ,że wzorem ostatniej aktualizacji po około 2-3 tygodniach wpadnie do Europy w tym Polski.Aktualizacja pojawiła się przed chwilą w USA dla odpowiednika XD93 nie chce mi się sprawdzać ale pewnie w ogóle dla modeli XD do Androida 7 N i nosi numer PKG5.313.01.
Dzieki kolego zbygaaj za tą dobrą wiadomość,sam posiadam XD85 więc czekamy.
Dzięki za link,teraz mogę spać spokojnie.
A żebyś wiedział mam w ulubionych .
A czy odpowiednikiem kd-49x8309c jest amerykański XBR-49X830C?
@kamil_d https://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=XBR49X830C&LOC=3#/downloadTab jeżeli tak wygląda ale raczej na pewno to odpowiednik Twojego TV.
Sprawdziłem i mój model (65W855c) też jest przewidziany do aktualizacji więc wygląda na to, że sporo tych modeli dostanie 7. Niech Amerykanie potestują najpierw u siebie.
Osobiscie nie będę na razie aktualizował póki nie ma innej wersji aplikacji HBO GO. Jednak tak z ciekawości chciałbym się zapytać osoby najbardziej czekające na Androida 7, co jest w nim takiego że nie potraficie się doczekać. Bo tak pobieżnie sprawdzałem i poza PiP (osobiscie tego nie potrzebuję ale rozumiem, że komuś może się przydać) i obsługą sluchawek przez bluetooth w niektórych modelach nie ma tam nic rewolucyjnego.
Od końca ten PiP to nie do końca tak bo działa chyba tylko z YouTube (odtwarzanie w tle) podobnie jak na telefonie ,że obraz można w okienko zrzucić to raczej nie dotyczy oglądania telewizji ale obym się mylił.Na co czekam w N ?
- przywrócenie 3D do Kodi (nierealne)
-powrotu dźwięku 5.1 w Netflix przy podłączonych słuchawkach
-poprawnego wybudznia się tunera satelitarnego po dłuższym wyłączeniu telewizora
-bardziej wydajnego działania telewziora
-niezapominanie zewnętrznej pamięci (pendrive po jakimś czasie jest zapominany jako rozszerzenie pamięci TV)
-aby przycisk Power na pilocie służył tylko do włączania/wyłączania telewizora a nie jego restartu
-nigdy więcej czerwonego LED-a po nocy (chyba ,że zostanie dodany jako standby)
-może bajer ale najwyżej nie będę używał Samba Interactive TV
-aby wbudowany odtwarzacz Video radził sobie tak z dyskami HDD jak Kodi
-możliwość dodania więcej niż jednego konta Google