Podziel się wrażeniami!
Pytanie jak w temacie. O które modele pytać aby móc zobaczyć i sprawdzić na żywo jak zmienił się system. Nie potrzebuję list TV które będą aktualizowane, bo zakładam, że sklep może takiej aktualizacji nie wykonać (np. telewizor nie jest podłączony do internetu). Dlatego potrzebuję model, który wychodzi już z Android 6, lub jeśli SONY posiada informacje od swoich partnerów lub przedstawicieli, czy Saturn, MM, itp. mają obowiązek w ramach umowy wystawić TV i podłączyć go do sieci celem pełnej prezentacji produktu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Modele z 6.0 - XD70/XD75/XD80/ZD9
Do pozostałych aktualizacja do końca I kwartału 2017
Pozdrawiamy, zespół Sony
Modele z 6.0 - XD70/XD75/XD80/ZD9
Do pozostałych aktualizacja do końca I kwartału 2017
Pozdrawiamy, zespół Sony
Czy to samo dotyczy się modelu sd8505?
Posiadam ten tv i ciagle jest na androidzie 5.1.1
Kiedy planowana jest aktualizacja do androida 7.0
Pozdrawiam
Niebawem otrzymasz 6-stkę w piątek dzwoniłem na infolinię to konsultant dał do zrozumienia ,że na dniach.każdy TV z 2015,2016 będzie miał Androida 6.Mało tego 2015,2016,2017 dostaną również Androida 7. https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1484553703
Dzięki za info. Mam nadzieje że ogarną się z tą aktualizacją jak najszybciej.
z ich tempem to siódemka wejdzie nie wcześniej jak w 2020
Aktualizacje aktualizacjami, nie tylko będzie sprawny system bez błędów. Na tym słabym hardware w tv lepiej żeby nam nie oferowali za dużo, bo ogólna wydajność może spaść.
Czyli podsumowując:
- skupić się na naprawie błędów
- aktualizować, ale pod warunkiem że stare błędy nie pojawią się z powrotem / nowe powstaną
- pamiętać o wydajności i że hardware-u nie wymienić
6-stka 6-stką jak rozmawaiłem to właśnie głównie błędy miały zostać poprawione Android 6 wolę mieć niż 5 i oczywiście będę czekał na7 ale według mnie żaden następny system 4,5,6 nie obciążał bardziej sprzętu zawsze wydajnośc wzrastała.
Może inaczej odmulała system