Podziel się wrażeniami!
Czy da się jakkolwiek wpłynąć te te serduszka które się pojawiają przy poszczególnych programach na kanałach widocznych w TV Guide na Sony Android TV? TV Guide jest wręcz podstawą oglądania TV przeze mnie ale te serduszka na które nie mam wpływu irytują bo wcale nie mają żadnego związku z moimi preferencjami.
Przepraszamy najmocniej za zwłokę w odpowiedzi. Jaki model Sony TV Pani posiada?
Pozdrawiamy, zespół Sony.
Nawet nie liznolem tematu ale minęły mi te serduszka gdzieś. Pewnie to darowizna na WOŚP 🙂
A teraz poważne.... Myślę że do obsługi serduszek będzie Ci potrzebny smartfon plus apk Tv Side. Tam tworzysz konto w SEN (tak myślę) i w tej apk decydujesz gdzie wstawiasz serduszko do kanału. Logiczne że musi być gdzieś konto by info pobierane z netu wskazywało co lubisz.
Przepraszamy najmocniej za zwłokę w odpowiedzi. Jaki model Sony TV Pani posiada?
@Sony_Poland_Team KD-43X8305C
PS. "Pan" jeśli już 🙂
potrzebny smartfon plus apk Tv Side.
@matrbis Aplikacja nieużywalna bo nie ma sporej części kanałów. Ot zwykłych kanałów w zwykłym pakiecie kablówki. Po co mi aplikacja w której nie ma kanałów które oglądam?