anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aplikacja Albumu - tylko okienka?

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Aplikacja Albumu - tylko okienka?

Witam

uprzedzając pytanie Sony nie szukałem odpowiedzi. Może pomimo tego ktoś zechce odpowiedzieć...

Czy da się ustawić tą aplikację bardziej user friendly tzn aby nie pokazywała jedynie okienek z kadrem z filmu a zaistniała obok także nazwa pliku? Bo póki co wyświetlając zawartośc pendriva wyświetla u mnie kilkanaście okienek z tego połowę z tym samym kadrem a nie ma żadnych literek aby pomóc się domyślić jaki to film...

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Oto jakie informacje udało mi się uzyskać z supportu Sony:

W przypadku podstawowej aplikacji Album w naszych telewizorach nie ma możliwości modyfikowania preferencji wyświetlania zawartości. Niemniej jednak system Android umożliwia instalację innych menadżerów plików niż te preinstalowane. W związku z tym, proszę o sprawdzenie Google Play, gdzie można odnaleźć alternatywne opcje dla Albumu.

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Oto jakie informacje udało mi się uzyskać z supportu Sony:

W przypadku podstawowej aplikacji Album w naszych telewizorach nie ma możliwości modyfikowania preferencji wyświetlania zawartości. Niemniej jednak system Android umożliwia instalację innych menadżerów plików niż te preinstalowane. W związku z tym, proszę o sprawdzenie Google Play, gdzie można odnaleźć alternatywne opcje dla Albumu.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Dzięki. Jakimś dziwnym trafem wcześniej już zainstalowałem to i owo :wink: ale teraz przynajmniej na 100% wiadomo że Album sam w sobie jest niereformowalny :slight_smile: