Podziel się wrażeniami!
Witam
uprzedzając pytanie Sony nie szukałem odpowiedzi. Może pomimo tego ktoś zechce odpowiedzieć...
Czy da się ustawić tą aplikację bardziej user friendly tzn aby nie pokazywała jedynie okienek z kadrem z filmu a zaistniała obok także nazwa pliku? Bo póki co wyświetlając zawartośc pendriva wyświetla u mnie kilkanaście okienek z tego połowę z tym samym kadrem a nie ma żadnych literek aby pomóc się domyślić jaki to film...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Oto jakie informacje udało mi się uzyskać z supportu Sony:
W przypadku podstawowej aplikacji Album w naszych telewizorach nie ma możliwości modyfikowania preferencji wyświetlania zawartości. Niemniej jednak system Android umożliwia instalację innych menadżerów plików niż te preinstalowane. W związku z tym, proszę o sprawdzenie Google Play, gdzie można odnaleźć alternatywne opcje dla Albumu.
Pozdrawiam
Witam,
Oto jakie informacje udało mi się uzyskać z supportu Sony:
W przypadku podstawowej aplikacji Album w naszych telewizorach nie ma możliwości modyfikowania preferencji wyświetlania zawartości. Niemniej jednak system Android umożliwia instalację innych menadżerów plików niż te preinstalowane. W związku z tym, proszę o sprawdzenie Google Play, gdzie można odnaleźć alternatywne opcje dla Albumu.
Pozdrawiam
Dzięki. Jakimś dziwnym trafem wcześniej już zainstalowałem to i owo ale teraz przynajmniej na 100% wiadomo że Album sam w sobie jest niereformowalny