anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bose QuietComfort 35 II I AG9 zacina dźwięk

Pirxman
Poszukiwacz

Bose QuietComfort 35 II I AG9 zacina dźwięk

Mam kłopot jak w temacie. Zaktualizowałem oprogramowanie słuchawek, miękki reset i przywrócenie ustawień fabrycznych TV zrobione. Nie dość, że zacina dźwięk to zawiesza pilota. Może ktoś jakąś radę ma. 

Pzdr

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Witam,

czy po podłączeniu słuchawek do komputera lub smartfona problem również występuje?

Pozdrawiam

Pirxman
Poszukiwacz

Każdy inny sprzęt działa bez zakłóceń. 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@Pirxman skierowałem Twój problem do supportu - oto odpowiedź:

Problem może wynikać po stronie kompatybilności danych urządzeń. Firma Sony nie gwarantuje, że każde słuchawki bluetooth będą działać prawidłowo z telewizorami Sony. Poniżej przesyłam Ci link z dokładnymi informacjami, które urządzenia są kompatybilne w tej kwestii.

https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors/articles/00159290

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
arturrobert
Poszukiwacz

Mam dokładnie to samo, pilot działa poprawnie dopóty, dopóki nie słucham za pomocą BOSE. Jak tylko słuchawki włączę mam kłopot ze sterowaniem AG9!? Myślałem, że tylko to mnie dotyczy ale widzę, że się myliłem. Problem chyba jest z bluetooth... ale to tylko moje przypuszczenia. Muszę wyłączać TV z sieci (fizycznie wyciągam wtyczkę) i wtedy wraca sterowanie pilotem.  No cóż żona się śmieje, że Taki mamy klimat - SONY AG9.