Podziel się wrażeniami!
Komentarze.... Może jakieś próby ktoś robił, żeby cofnąć oprogramowanie (update).
A może ktoś po prostu ma wiedzę na ten temat.
... Ja osobiście nie cofałem oprogramowanie ale wgrywałem ponownie najnowsze tym sposobem:
Jest jeszcze jeden sposób ale ja go nie sprawdzałem:
Chciałbym osobiście cofnąć do Androida 7 ale po pierwsze nie mam pliku żeby wgrać na pendrive a po drugie nie wiem czy się doproszę serwisu w razie jakby telewizor klęknął:))
Witam,
Jeśli w nowej wersji oprogramowania występują problemy, bardzo prosimy zgłaszać to do Supportu poprzez formularz kontaktowy: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email?cat=electronics lub telefonicznie pod numerem: +48 223060694
Pozdrawiam
Nie bardzo rozumiem, a chętnie jednak puściłbym jeszcze raz aktualizacje, jakiś bajt się ewidentnie zgubił w moim TV. Możesz dokładniej opisać tą procedurę którą zrobiłeś?
Wrzucam dwa razy najnowszy soft tylko jednemu zmieniam nazwę? Wkładam w USB i gotowe?
Obydwie metody powodują to że zaczyna się ponowny update.
Jednak w połowie wgrywania restartuje się telewizor.
Nie jestem pewien czy wgrywa się cały update ponownie.
Podobno można wgrać ponownie update aplikacją"termux". Można też podobno tą aplikacja zrobić upgrade. Jednak osobiście nie sprawdzałem i nie wiem czy zamierzam sprawdzać. Dlatego wszystko jest "podobno".
Link do aplikacji