Podziel się wrażeniami!
Mam problem może ktoś doradzi. Od 16 dni jestem posiadaczem telewizora kd-55xg9505 i mam problem ponieważ na matrycy są czarne plamki nie wiem czy to piksele czy robaczki. Miałem 5 lat tv Panasonica i nic takiego nie było. Miał ktoś taki problem?
Witam,
Pytanie czy plamki były już przy zakupie. Ja bym zrobił reklamację przez internet ale może ktoś jeszcze z forumowiczów który reklamował TV się wypowie.
Pozdrawiam
Rtv euro AGD marne szanse,z tym sklepem raczej nie ma dyskusji.W innym mógłbyś go wymienić lub oddać
Serwis Sony średnio chce usuwać insekty w ramach gwarancji.
Aż tak źle wygląda reklamowanie w euro na tle konkurencji? Spróbuję z reklamować bo co mi zostaje..
Tak oni są nieugięci, bardzo rzadko zdarza się coś wynegocjować od nich.
Może robiłeś zakup rzez neta, to byś po prostu go oddał nie wspominając o insektach.
Robiłem przez internet zakup, ale właśnie minęło już ponad 14 dni i nie idzie wybrać opcji zwrócenia towaru..
A poprzez ochronę praw konsumenta w razie co może dałoby się coś zrobić tak sobie myślę 🤔
Trudno powiedzieć.
A jeszcze jedno pytanie bo jak będę miał opisać czemu daje na reklamację od razu pisać że owady w matrycy czy po prostu że jakiś problem i nie wiem co jest nie tak? Pierwszy raz to robię i nie wiem jak właśnie dzięki ogólnie za rady.