anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Czy do Sony XE93 muszę zainstalować fakieś wtyczki ?

profile.country.PL.title
Mateo1989
Poszukiwacz

Czy do Sony XE93 muszę zainstalować fakieś wtyczki ?

Witam czy do tego modelu Sony muszę zainstalować jakieś wtyczki by oglądać bez problemów jakieś filmy z Cda.pl itp stron czy już jest wszystko w jego systemie zainstalowane ? Pytam bo oglądałem ostatnio film z cda ale nie probowałem innych stron jeszcze ale problem polega na tym że jesli chce oglądnąć jakiś film to muszę wpisywać nazwe cda.pl w przeglądarce i dopiero wchodzić w filmy na ich stronie ale to bardzo długo trwa bo cieżko sie wpisuje przez pilot . JEst jakies uproszczenie tego ?

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
kosa16051971
Użytkownik

Wątpliwa sprawa kolego  ,żeby cda.pl wydało aplikację na android tv,na smartfona jest,a może spróbuj zainstalować kodi jeśli nie masz,a jak masz to ściągnij sobie wtyczkę phantom,tam możesz sobie oglądać filmy z cda.pl i jeśli masz konto premium,to możesz się tam zalogować,pozdrawiam.

Kosecki
profile.country.PL.title
Mateo1989
Poszukiwacz

Nie używałem kodi chyba spróbuję ale czy muszę wykupić konto premium na tej aplikacji żeby bez problemów z niej korzystać? Do czego ogranicza mnie zwykle konto? Z kad pobierać wtyczki do tej aplikacji? 

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

@Mateo1989W internecie masz mnóstwo informacji na temat kodi. Na YT masz pełno filmików z różnymi wtyczkami i ich instalacją. Na początek zainstaluj np. jakieś ultimate czy qwer itp. i sam zobacz jak to działa. Jest wiele treści darmowych. Jak coś jest za darmo , to zawsze mogą wystąpić problemy. Zresztą te wtyczki kilka razy w roku są aktualizowane. Do niektórych starych wtyczek nie ma już dostępu. Jedne filmy są z lektorem ,inne z napisami. Tego jest tyle ,że nie sposób tu wszystko opisywać. Można oglądać nawet filmy czarno-białe z końca lat 50-tych ubiegłego wieku.

pozdrawiam