Podziel się wrażeniami!
Nowa aktualizacja poprawiająca wydajność. A ja głupi liczyłem na androida 9 😕
a jakiego trybu obrazu używasz? powiem Ci co ja zauważyłem na XF9005, używam trybu obrazu Własny i mam go skonfigurowany pod siebie, jak te same ustawienia zrobiłem na trybie Kino Pro to dostałem zupełnie inny obraz, inne kolory, jasne sceny i biel daje wręcz po oczach a ciemne sceny są bardziej ciemne, potem te same ustawienia zrobiłem na trybie Żywy i dostałem jeszcze inny obraz, czyli te same wartości kontrastu, jasności, koloru itd. dają na różnych trybach zupełnie inny obraz, a soft mam cały czas jakiś stary, jeszcze na andku 7.0, nie mam odwagi zaktualizować do najnowszego
jajko6 Tylko dla czego na tej liście nie ma KD-49XE9005 ?
A czemu mój model 49 XG9005 z 2019 roku nie jest na liście aktualizacji do Androida 9 ?
Chyba macie za male telewizory.
Do 49 cali pewnie nie mieści się nowe oprogramowanie.
Może ktoś od Sony się odezwie się i odpowie dlaczego nie jest aktualniany model XG9005 do Androida 9?
Może ktoś podesłać plik tej aktualizacji bo już nie ma na oficjalnej stronie?
Jakie są sumy kontrolne?
Może ktoś z Was ma jeszcze na dysku na kompie.
Ściągając z chmury może okazać się że sumy się nie zgadzają.
Czy ktoś zauważył większe zużycie prądu w spoczynku po tej aktualizacji bo podejrzewam takie zagranie ze strony sony?
Nie ma tej aktualizacji bo pojawiła się nowsza: https://www.sony.pl/electronics/support/lcd-tvs-android-xe93xx_x93xxe_xe94xx_x94xxe-series/kd-65xe93...