anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Google Home, Spotify, Deezer i inne appki (KDL-55W829B)

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
webadi
Nowicjusz

Google Home, Spotify, Deezer i inne appki (KDL-55W829B)

Witam wszystkich,

jestem tu nowy, być może temat już był, ale ciężko mi coś znaleźć.

Mam telewizor KDL-55W829W kupiony w 2015 w styczniu. Jakiś czas temu wykupiłem usługę Spotify. Chciałem puszczać przez telewizor muzykę (korzytając z Iphone'a) i okazuje się, że nie ma do tego w telewizorze apki. Próbowałem połączyć się z telewizorem za pomocą Google Home, ale nie udaje mi się to (sieć z telewizorem mam i jakiś czas temu poprzednik Google Home, bodajże ChromeCast mi działał, zresztą bez problemu łączę się z tv w przypadku YouTube).

Wczoraj spróbowałem połaczyć się Deezerem i tu znowu nic nie mogę zdziałać.

Kolega który był niedawno u mnie, a trochę ogarnia te sprzety był też zaskoczony, że nie ma apki do np. Showmaxa.

Czy ktoś może mi pomóc czy ten telewizor jest poprostu do bani pod względem smartTV? Aż nie chce mi się wierzyć, że taki telewizor nie ma wsparcia w smartTV...

Z góry wielkie dzięki.

Adam

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
webadi
Nowicjusz

Może się przyda komuś: jestem po rozmowie z konsultantem i telweizor z racji,że jest z 2014 roku jest systemem zamkniętym i nie mozna sobie na nim nic zainstalować. Te apki co są to są, mogą się zmieniać, ale nic poza tym. Z przykrością stwierdzam, że sony po prostu dało ciała, telewizory z 2014 roku dają ogromne mozliwości, ale nie sony. Lipa!.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Warto skontaktować się z supportem: 

przez formularz na stronie: https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.

Pozdrawiamy,

Zespół Sony

profile.country.PL.title
webadi
Nowicjusz

Ok, dzięki, jutro dzwonię, mam nadzieję, że uzuskam pomoc :slight_smile:

profile.country.PL.title
webadi
Nowicjusz

Może się przyda komuś: jestem po rozmowie z konsultantem i telweizor z racji,że jest z 2014 roku jest systemem zamkniętym i nie mozna sobie na nim nic zainstalować. Te apki co są to są, mogą się zmieniać, ale nic poza tym. Z przykrością stwierdzam, że sony po prostu dało ciała, telewizory z 2014 roku dają ogromne mozliwości, ale nie sony. Lipa!.