anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

HBO GO VOUCHER NA 30 DNI. NIE DZIAŁA

lawus1987
Nowicjusz

HBO GO VOUCHER NA 30 DNI. NIE DZIAŁA

Witam, mam problem- zakupiłem telewizor Sony Bravia KD65XH8077, po wejściu w ikonę prezenciku w menu kliknąłem w hbo go, przyszedł mi mail z 16 cyfrowym kodem, który próbowałem wpisać w voucher hbo go i wyskoczył mi komunikat- "Kod vouchera, który podałeś jest nieprawidłowy. Sprawdź proszę czy wpisałeś kod poprawnie". Próbowałem wpisać na wszystkie możliwe sposoby i nic nie pomaga. Proszę o pomoc.

9 ODPOW. 9
profile.country.PL.title
iwaluk83
Poszukiwacz

Małymi literkami w mailu z kodem jest napisane, że to tylko dla nowych użytkowników. Jeśli miałeś już kiedyś zakładane konto do HBO GO na tym mailu to voucher nie będzie działać. Ja tak miałem i sobie odpuściłem. Chyba, że się mylę to wtedy niech ktoś mnie poprawi.

profile.country.PL.title
red5555
Poszukiwacz

U mnie też nie działa !

Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek miał konto na hbo go...

Do tego kod vouchera wpisuje się na samym początku rejestracji i po jego wpisaniu wyświetla natychmiast info o  błędnym kodzie - jeszcze zanim poda się dane osobowe i adres mail !

Można tylko założyć konto darmowe na 7 dni

Suport hbo zasugerował ponowne założenie konta na inny adres mailowy ale nie rozwiązuje to sprawy bo kod vouchera jest nieprawidłowy !

Ta promocja pachnie mi ściemą....

Czy komuś udało się założyć 30 dniowe konto HBO z voucherów Sony ?

profile.country.PL.title
yacowwy
Poszukiwacz

U mnie też pojawia się informacja, że kod vouchera nieprawidłowy. Próbowałem wpisywać ręcznie, kopiować i w żaden sposób nie działa. Ktoś dał radę skorzystać z tego kodu?

profile.country.PL.title
stefek38
Użytkownik

U mnie też nie działa

profile.country.PL.title
kamild91
Poszukiwacz

taki sam problem u mmie.prosze o pomoc

profile.country.PL.title
TomK997
Poszukiwacz

mi sie udało  z kodem po zakupie telewizora   kod z mejla co dostałem wskoczył  jak zakładałem konto  dostałem 30 dni plus jeszcze te 7 dni  

xfighter
Nowicjusz

U mnie promocja też nie działa... Kod na stronie z linka z maila od razu był nieprawidłowy. Po rejestracji na jeden adres - nie działa. Po rejestracji na drugi adres (ten na który zarejestrowane jest urządzenie) - nie działa. Urządzenie znajduje się na liście z załącznika do regulaminu, nigdy wcześniej na żadnym z podanych adresów nie zakładałem konta HBO, podpinam się do wątku i proszę o pomoc.

Tagi (3)
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Sprawa została przekazana do supportu - oto odpowiedź:

W tamtym tygodniu powinny zostać wysłane ponownie kody do HBO Go. W przypadku, gdy któryś z klientów nadal ma problem z jego realizacją, uprzejmie prosimy o kontakt mejlowy z opisem sytuacji, zdjęciem problemu na adres: customersupport.pl@eu.sony.com.

Poniżej przekazuję również regulamin promocji: https://bit.ly/35Ujf7i

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
red5555
Poszukiwacz

W moim przypadku 2 kody (dwa nowe tv) nie działały.

Po 2 tygodniach wymiany korespondencji z supportem HBO i Sony otrzymałem kolejny kod, który zadziałał i mogłem zarejestrować konto na 30+7 dni