anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Ipla w 4K nie działa na KD-55XD9305, a jak u Was?

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
azuko67
Użytkownik

Ipla w 4K nie działa na KD-55XD9305, a jak u Was?

Ostatnio Ipla zaczęła udostępniać filmy w rozdzielczości 4K niestety w moim XD9305 w aplikacji Ipli najwyższa jakość odtwarzania to 1080p. Na innych forach czytałem, że Samsung i Philis nie mają tych problemów, a jak jest na Waszych Soniakach?

Tagi (3)
2 ZAAKCEPTOWANYCH ROZWIĄZAŃ ()

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Jeśli problem występuje też na innych TV Sony z AndroidTV to problem leży po stronie dostawcy aplikacji czyli serwisu IPLA. Oni w tym przypadku są twórcą aplikacji i to oni powinni umożliwić taką opcję - nie Sony

Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

profile.country.PL.title
snovvy77
Użytkownik

I nie będzie działać. Pisałem do IPLA w tej sprawie. Po tygodniu główkowania oznajmili że materiał w 4K w aplikacji IPLA działa - jeśli chodzi o TV - tylko na telewizorach marki Samsung.

Resztę producentów TV olali.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Jeśli problem występuje też na innych TV Sony z AndroidTV to problem leży po stronie dostawcy aplikacji czyli serwisu IPLA. Oni w tym przypadku są twórcą aplikacji i to oni powinni umożliwić taką opcję - nie Sony

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Kultura.Fizyczna
Poszukiwacz

Mam KDL43W809C. To nie jest telewizor 4K ale także nie ma opcji wyboru czegoś więcej niż 1080p.

profile.country.PL.title
snovvy77
Użytkownik

I nie będzie działać. Pisałem do IPLA w tej sprawie. Po tygodniu główkowania oznajmili że materiał w 4K w aplikacji IPLA działa - jeśli chodzi o TV - tylko na telewizorach marki Samsung.

Resztę producentów TV olali.