anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jesień, liście lecą już, jesień, Android 7 jest tuż tuż...

profile.country.PL.title
Damaranus
Użytkownik

Jesień, liście lecą już, jesień, Android 7 jest tuż tuż...

Jesień, czekam z niecierpliwością na informacje, kiedy na W755C pojawi zaktualizowany Android 7. Wrzucam nowy wątek co byście nie zapomnieli o użytkownikach, kochane SONY.

Telewizory Sony z platformą Android TV z 2015 r.: Serie W75C, W80C, W85C, S80C, S85C, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C i X94C

Harmonogram aktualizacji oprogramowania zostanie ogłoszony jesienią 2017 r.

Generalnie czytam już opinie na temat Androida 8 oczywiście w wersji AndroidTV i generalnie obawiam się, że Google chyba nie pomoże i nie ułatwi życia nikomu. O ile do dnia dzisiejszego SONY nie rozwiązało wielu problemów i unika odpowiedzi chociażby na zadanie w innym wątku pytania, czy zgłoszenia, to mam obawy czy zabawa w AndroidTV wbudowany w telewizor ma w ogóle jakiś sens. 

Generalnie byłem skłonny wybrać Philipsa ze względu na Ambilight i równie * sytuację z AndroidTV. Przynajmniej bym coś zyskał ekstra, co działa też z KODI, ale jednak zdecyduję się ponownie wrócić do Samsgunga i osobnej przystawki z AndroidTV. Koszt wyjdzie podobny, a przynajmniej sam AndroidTV nie będzie kolidował z pracą telewizora. 

Proszę o informacje, kiedy będzie aktualizacja telewizora do wersji 7.0, model W755C.

Powód edycji: post zawierał słowa niezgodne z regulaminem forum.

www.karczma.edu.pl - Dowiedz się więcej o AndroidTV
3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Tomasz_Bielski
Poszukiwacz

Sony TV Xe900  już ma Android 7.0. 

profile.country.PL.title
Damaranus
Użytkownik

Tym bardziej więc czekam na informacje o seri W75

www.karczma.edu.pl - Dowiedz się więcej o AndroidTV
profile.country.PL.title
azuko67
Użytkownik

Ja i użytkownicy tych TV również czekają nie tylko na harmonogram ale na aktualizację do 7

Telewizory Sony z platformą Android TV z 2016 r.: Serie SD85, XD85, XD93 i XD94

Harmonogram aktualizacji oprogramowania zostanie ogłoszony jesienią 2017 r.