Podziel się wrażeniami!
Najnowszy soft i nadal nie nagrywa na HDD kiedy kupowałem zapeniano mnie że lada moment
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Aktulizacja dodająca nagrywanie an HDD ma być do końca roku.
Pozdrawiam
i nie na razie nie będzie .. okłamali Cię że będzie "wkrótce" ..
w końcu listopada termin był "przed świtętami" ...
WIELKANOCNYMI !
Miała byc do 24 grudnia nowa data 29 stycznia ale nie liczł bym no to!
Kupując ten model telewizora KD-49X 8309C kierowałem się marką i obrazem i funkcjami które miały być a ich niema . Nie ma możliwości nagrywania na dysk HDD ( ma ponoć tv 2 tunery) i nie ma funkcji PIP,brak Netflix .prawdopodobnie ma być to uruchomione przed Świętami /tylko którymi ???/ żenada SONY wszędzie pisze , że ten telewizor w/w funkcja posiada - JEST TO NIEPRAWDĄ będę reklamował i żądał zwrotu gotówki
Ostatnio czytałem, że w styczniu mają wprowadzić aktualizacje funkcji TV. Też czekam, jak i wszyscy inni.
Na stronie Sony podają że funkcja nagrywania ma być na koniec lutego ale z tekstu wynika że ten termin może być jeszcze przesunięty.
mnie ciekawi poczatek wiadomosci
Darmowe i atrakcyjne usługi będą niedługo dostępne dla serii telewizorów Sony z systemem Android.
czyli ze pip/pap i nagrywnie na dysk rzeczy ktore byly opisane jako dzialajace beda teraz ekskluzywnie dodane?!
czy jakies inne funkcje zwiazane z zadoscuczynieniem za pol roku czekania na funkcje ktore mialy byc od razu
na angielskiej stronie date podawali na ostatni marca po zwroceniu uwagi zmieniono informacje
ze europa i irlandia razem a uk dostanie aktualizacje osobno
kombinacje i oszustwa a w tym wszystkim jedyna ofiara sa klienci
kupowalem tv z mysla o ogladaniu a nie o ciaglym aktualizowaniu i walczeniu z problemami ktore wystepuja