Podziel się wrażeniami!
Kupiłem ten telvizor jakiś czas temu. Do tej pory byłem bardzo zadowolony ze swojego KD-49XD8077 żadnych większych problemówm. Jedna dziś kupiłem sundbara Sony HT-CT80 i mój televizor go nie widzi. Mało tego zaczołem própować parować go na wszystkie sposoby i odkryłem że mój televizor w opcji " dodaj urządzenie " nie wykraywa żadnych urządzeń Bluetooth może ktoś mi w ty pomuc jak to rozwiązać. Może miał ktoś podobny problem ???????????????????????????
proszę o kontakt na maila: xxxx@xxxxx
Post został edytowany, ponieważ według regulaminu forum, oraz ze względu na bezpieczeństwo online, użytkownicy nie mogą publikować swoich prywatnych danych kontaktowych w tym miejscu. Zalecamy wymianę informacji w tradycyjnym wątku lub skorzystanie z dostępnej tutaj funkcji Wiadomości Prywatnych.
Dzień dobry @dzinks
Przykra sprawa z tym soundbarem. Twoje pytanie przekazałam do Supportu, damy znać, jeżeli tylko otrzymamy odpowiedź. Pozdrawiam, Agneiszka_J
Dzień dobry @dzinks
Odpowiedź kolegów z Supportu brzmi:
------
Wskazany model telewizora nie posiada profilu bluetooth A2DP, więc nie ma możliwości połączenia urządzeń bluetooth celem wysyłania dźwięku. Telewizor posiada bluetooth, który pozwala przykładowo na obsługę kontrolera, czy funkcji głosowej. Poniżej przesyłam link do artykułu opisującego tę funkcję:
https://www.sony.pl/electronics/support/articles/00159290
----
Pozdrawiam, Agnieszka_J
Witam,
@dzinks takjak wspomniała @Agnieszka_J model TV, który posiadasz nie ma protokołu A2DP (przesyłanie strumieniowe dźwięku) czyli żadne słuchawki, soundbar czy inny głośnik z technologią Bluetooth nie będą działały. Więcej w specyfikacji na stronie:
Pozdrawiam