Podziel się wrażeniami!
Cześć wszystkim,
mam problem z łącznością z internetem.
Problem jest dziwny, po wejściu do menu (home) duży komunikat "Brak połączenie z siecią Ethernet". Nie ma znaczenia czy na kablu, czy po wi-wi. Test połączenia, wykazuje, że jest połączenie i z internetem i wszystko ok.
Idąc dalej YouTube, nie działa, bo brak sieci.
Netflix działa mimo tych komunikatów.
Od samego początku mam takie problemy z tym telewizorem, dzwonienie na serwis, to jakaś pomyłka, bo przywracanie ustawień fabrycznych, ani razu nie załatwiło problemu.
To jest takie "randowmowe", raz sobie działa, raz nie działa.
Czy ktoś może ma podobnie?
Hej, to niesamowite. Po tym jak włączyłem opcję "użyj czasu z sieci" pomogło. Wszystko zaczęło działać. YouTube, CDA. Mam nadzieję że to właśnie było to. Serdeczne dzięki za pomoc. Sam nigdy bym na to nie wpadł.
Brawo.
Warto tu zaglądac bo z obserwacji i ze słuchu liczyć na serwis, to jak liczyć teraz na śnieg w lecie czy zimie..... bez różnicy.
wczoraj tak przeglądałem i skojarzyłem, że niektóre usługi sieciowe wymagają prawidłowego czasu. Powiem Ci, że wczoraj się zawziąłem i to skojarzyłem, po tym jak inne usługi działały. Cieszę się, dwojako, że sobie pomogłem, ale również, że i komuś
Umbo Pochwała dla Ciebie 😀
Dzięki, razem można zdziałać wiele 😀 i to bez pomocy serwisu, choć szczerze wątpię czy mogliby w tym problemie pomóc.
Niedawno miałem problem z Sony ale sam się rozwiązał.
Myślałem ze mam badpiksele czy coś podobne
Zacząłem szum bo mam gwarancje i przedłużenia w ubezpieczeniu itd. ale po jakimś czasie samo znikło. Pajączek chyba i kilka dni się nie ruszał był miedzy matryca a szyba. Nie wiem skąd się tam wziął a na białym tle wyglądał jak niedźwiedź na śniegu. W połowie ekranu to jakaś porażka. Za kilka dni zniknął. Nie ma śladu.