Podziel się wrażeniami!
Witam
Prosze o pomoc czy mozna zaprogramowac przycisk TV w pilocie
mam kablówkę przez hdmi po zakupie było ok ...
Potem coś zmienilem i nie przełącza na telewizje za to wyswietla mi nie skonfigurowano zadnych kanalow i czy chce skonfigurowac teraz.
Forum czytałem ktos zadawał takie pytanie w innym modelu
u mnie nie ma takiej opcji jak "dostosuj przycisk TV"
Witam,
@Aczewybielacze tak jak napisał @zbygaaj HOME - Ustawienia - Zewnętrzne wejścia - Dostosuj przycisk TV. W tym przypadku konieczne jest wybranie odpowiedniego wejścia HDMI, do którego podłączony jest dekoder. Jeśli będziesz miał problemy ze znalezieniem to proszę o zdjęcie z menu "Wejścia zewnętrzne" przekażę je do supportu.
Pozdrawiam
@djrychu napisał(a):Witam,
@Aczewybielaczetak jak napisał @zbygaaj HOME - Ustawienia - Zewnętrzne wejścia - Dostosuj przycisk TV. W tym przypadku konieczne jest wybranie odpowiedniego wejścia HDMI, do którego podłączony jest dekoder. Jeśli będziesz miał problemy ze znalezieniem to proszę o zdjęcie z menu "Wejścia zewnętrzne" przekażę je do supportu.
Pozdrawiam
Witam
dzieki za szybka odpowiedz
jak widac na zdjeciu nie mam takiej opcji
Niestety bez zmian
Witam,
@Aczewybielacze support pyta czy masz wgraną najnowszą wesję oprogramowania? Jeśli nie jest aktualna to wykonaj aktualizację:
https://www.sony.pl/electronics/support/articles/00198934
Jak jest najnowsza a robiłeś miękki reset i nie pomgło to pozostaje przywrócenie do ustawień fabrycznych. Jak to też nie pomoże ponownie zgłoszę sprawę do suuportu.
Pozdrawiam
Witam
Telewiozor ma najnowsza wersje sotfu
tego sie wlasnie obawialem ze tylko mi zostaje restet do ustawień fabrycznych.
@djrychu napisał(a):Witam,
@Aczewybielacze support pyta czy masz wgraną najnowszą wesję oprogramowania? Jeśli nie jest aktualna to wykonaj aktualizację:
https://www.sony.pl/electronics/support/articles/00198934
Jak jest najnowsza a robiłeś miękki reset i nie pomgło to pozostaje przywrócenie do ustawień fabrycznych. Jak to też nie pomoże ponownie zgłoszę sprawę do suuportu.
Pozdrawiam
Czy przywrócenie ustawień fabrycznych rozwiązało ten problem? Mam ten sam kłopot co Ty Aczewybielacze- brak w menu opcji dostosowania przycisku tv.