Podziel się wrażeniami!
Witam. Problem z dyskami był od początku, jednak po aktualizacji TV w ogóle nie widzi dysku twardego. Moje pytanie skierowane jest do experta Sony co w takim przypadku mam zrobić?? Jakie jest stanowisko firmy Sony, mam dokupić sobie przystawkę z Androidem bo to co mam teraz nie działa.
Próbowałeś czytać dysk czymś innym niż wbudowany odtwarzacz? Spróbuj przez KODI/VLC lub jakiś file manager, np ES File Manager.
Oczywiście że próbowałem czasem filmy widzi MX Player czasem też Media Player ale to bardzo rzadko. Najczęsciej wygląda to tak że muszę wyciągnąć wtyczkę na kilka chwil po czym jak już MP coś widzi to wczytuję przez jakieś pół godziny i można wtedy coś oglądać. Jak to nie pomaga to dzieciak bierze dysk idzie do babci gdzie wciska to w 12 letniego Samsunga za 800 zł i bez problemu ogląda. Tu niestety nawet nie dostanę odpowiedzi co można na to poradzić. Więc czekam jeszcze że we wtorek jakiś pan Expert łaskawie się wypowie, a jak nie dostanę żadnej odpowiedzi to zaczynam jechać po Sony na facebooku. Myśle że nie bedzie się czym chwalić jak zlewa się klienta. Tv dwukrotnie był w serwisach i dwukrotnie nic nie zostało zrobione! Białych plam na ekranie też żaden serwis nie widział chodz są takie ze nie można tekstu odczytać. Ja wiem że już nigdy nie kupię żadnego sprzętu tej marki i chciałbym żeby jak najwięcej ludzi też o tym wiedziało