anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KD-55XH9096 ---- ma dolby atmos ? czy to nie ma ?

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
xmen73
Poszukiwacz

KD-55XH9096 ---- ma dolby atmos ? czy to nie ma ?

Witam 

znajomy ma LG i u niego na Netflixie wyświetla dolby atmos ( no i oczywiście gra Idealnie ), 

KD-55XH9096 w opisie posiada ale chyba tylko posiada . Byłem w sklepie i też nikt nie potrafił mi pomóc 😞

atmos.jpg

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
barros07
Poszukiwacz

Możesz  uslyszec a nie zobaczyć jedynie :wink: Tv ma dekoder  dolby atmos a sam go nie odtwarza.Żeby usłyszeć dolby atmos musisz miec dedykowany soundbar lub kino domowe. Aplikacja netfliksa opisuje jakie tresci maja dzwiek dolby atmos lub obraz dolby Vision. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Pod tym linkiem znajdziesz instrukcje, jak odtwarzać dźwięk w dolby atmos: Jak odtwarzać dźwięk w formacie Dolby Atmos przy użyciu amplitunera wielokanałowego lub soundbara | ...

Warto również zaktualizować telewizor do najnowszej wersji oprogramowania.

profile.country.PL.title
xmen73
Poszukiwacz

Dziękuję ślicznie za odp. 

Jeśli jednak nie mam soundbara to ta funkcja nie będzie dostępna ( i na netflixie ) nie zobaczę Dolby atmos ? Dobrze rozumiem ?

profile.country.PL.title
barros07
Poszukiwacz

Możesz  uslyszec a nie zobaczyć jedynie :wink: Tv ma dekoder  dolby atmos a sam go nie odtwarza.Żeby usłyszeć dolby atmos musisz miec dedykowany soundbar lub kino domowe. Aplikacja netfliksa opisuje jakie tresci maja dzwiek dolby atmos lub obraz dolby Vision.