Podziel się wrażeniami!
Witam, sprawa jest taka , że nagrywam zdjęcia na pendrive i jak uruchamiam pokaz slajdów to zawsze zdjęcia zaczynają się od końca i idą do początku. Na tym samym pendrive podłączonym do laptopa czy telewizorów Samsunga zdjęcia idą prawidłowo czyli od początku do końca. Dla kogoś to może nie jest problem ale dla mnie jest chce pokazać znajomym ponad 1000 zdjęć z wakacji i oglądanie ich od końca mnie wkurza. Próbowałem już chyba wszystkiego zmiany właściwości zdjęć zmieniłem ( data modyfikacji, kolejność nagrywania, zmianą nazwy, daty utworzenia itp itd) ale to totalnie nic nie daje. Wg jakich kryteriów ten wynalazek szatana ustala kolejność zdjęć? Może ktoś mi pomoże? Bo mam ochotę wyrzucić telewizor za okno już 10 H na to straciłem, i zresztą to nie jedyny problem z tym złomem na Androidzie . Nawet na starych LG za 1000 zł problemu nie ma a na tv który 2 lata temu kosztował ponad 4000 zł połowa spraw nie działa tak jak trzeba.
Będę wdzięczny za pomoc
Witam,
Jedną z niezaprzeczalnych zalet Android TV, jest to, że można skorzystać z tysięcy aplikacji dostępnych na sklepie play. Wystarczy pobrać którąś z aplikacji USB Photo/Media viewer i wybrać tę, której funkcje Ci odpowiadają.
Pozdrawiam