Podziel się wrażeniami!
Witam, zakupiłem wyżej wymieniony model telewizora i jak dotychczas jestem bardzo zadowolony jednak jedna sprawa nie daje mi spokoju i zwyczajnie przeszkadza mianowicie efekt takiej nienaturalnej nadpłynności, trudno to opisać słowami to takie jakby przyspieszenie klatek w momentach akcji np w filmie, wczesniej widzialem to juz u znajomych na tych nowszych telewizorach szczegolnie widac to bylo na samsungach, prosze o wyjasnienie co to za efekt i czy da sie to wyłączyć, czy tu chodzi o wyzsze Hz ? czy moze to jakas opcja np Theatre mode czy to tylko to moje oko tak dziwnie widzi ??, za odpowiedz z gory dziekuje i szczesliwego nowego roku
Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za nadesłaną wiadomość. We wszelkich kwestiach technicznych oraz tych dotyczących ustawień naszych produktów, namawiamy do kontaktu z naszym działem wsparcia klienta, gdzie bardzo szybko otrzyma Pan odpowiedź na wszelkie pytania. Formularz dostępny jest z poziomu naszej strony: http://services.sony.pl/support/pl/contacts/email
Korzystając z okazji życzymy wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Pozdrawiamy
Zespół Sony
spróbuj kliknąć action menu, wejsc w obraz i znaleźć odpowiednią opcję odpowiedzialną za kreowanie dodatkowych klatek ponad dodatkowe, które są w źródle.