Podziel się wrażeniami!
Od wiosny 2020r słyszałem, że aktualizacja do Android 8 miała ukazać się lada dzień, bo w Azji ukazała się potem w USA ukazała się. Mamy już późną jesień a w Polsce aktualizacji jak nie było tak nie ma. Czy aktualizacja do Androida 8 w ogóle jest przewidziana dla odbiorników TV z 2015r produkowanych dla Europy?
Dokładnie. Ile można czekać?
@ miszczu, akurat tutaj odpowiedź wydaje sie być prosta.. dłużej niż można przypuszczać.
Pewnym "pocieszeniem" jest fakt że na forum niemieckojęzycznym chyba też już nadzieje są nikłe
To po prostu Sony... zagadkowe i tajemnicze
Tylko dlaczego szanowni przedstawiciele SONY milczą? Czy nie należy nam się odrobina szacunku i napisanie jakiejś informacji w tej sprawie? To Ja już nie rozumiem po co stworzyli te forum, jak sami nie biąrą udziału w dyskusjach lub tylko piszą tam, gdzie im wygodnie. Pozdrawiam Sony i odezwijcie się w kwestii tego tematu.
@azuko67 Tylko dlaczego szanowni przedstawiciele SONY milczą?
Myślę, że oprogramowaniem do Sony zajmują się programiści z innych krajów, którzy nie czytają polskich forów. Natomiast polscy pracownicy firmy Sony guzik mają pojęcie o planach centrali odnośnie aktualizacji oprogramowania w ich produktach. Czasami mam wrażenie, że w ogóle guzik co wiedzą o produktach Sony 😉
Na forum niemieckim też czekają i też nikt z tamtejszego serwisu Sony nie chce podać terminu.
Wychodząc z założenia że rynek niemiecki jest ze względów finansowych atrakcyjniejszy od polskiego (ponoć wszystkim rządzi pieniądz) to zmowa milczenia serwisów wydaje się być narzucona No ale ważne że tam nikt tej aktualizacji nie neguje kiedykolwiek miałaby ona nastąpić.
@wolfmar No ale ważne że tam nikt tej aktualizacji nie neguje kiedykolwiek miałaby ona nastąpić.
Ciekawe jak spisują się aktualizacje w Azji i USA? Może Sony stwierdziło że więcej z nimi problemu niż pożytku?
Już straciłem całkowitą nadzieję, że aktualizacja Odbiorników z Android TV z 2015r kiedykolwiek się ukaże. Chyba jednak Sony olało Europę.
Wniosek jest jeden "Nigdy więcej SONY!"
Wyręczę specjalistów Sony na tym forum: W związku z licznymi zapytaniami czy ukaże się aktualizacja dla naszych odbiorników modeli z 2015 r uprzejmie informujemy aby obserwować nasze strony wsparcia technicznego dla w/w modeli tam uzyskacie państwo wszelkie najnowsze aktualizacje.Pozdrawiamy użytkowników modeli 2015/2016 z pierwszej połowy roku.