anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nieaktywne przesyłanie listy programów (50W756c)

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Nieaktywne przesyłanie listy programów (50W756c)

Witam

Najnowszy android (6.0.1).

Chciałem przesłać na pendriva listę programów. Pendrive jest przez telewizor widziany (jako pamięć wymienna).

Wchodze: Ustawienia - Ustawienia cyfrowe - Ustawienia techniczne a tam Przesyłanie listy programów jest wyszarzone (nieaktywne). Dlaczego tak sie dzieje i co powinienem zrobić aby umożliwić tą operację bo chciałbym troszkę poprawić listę w Edytorze Sony.

Pozdrawiam

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

odłącz wszystkie USB włóż ten z plikiem wejdź do menu kanały cyfrowe musi widzieć,nie trzeba wyrejestrowywać dysku zasada tylko pendrive z plikiem kanałów inne USB wolne.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 ODPOW. 7
profile.country.PL.title
mack755
Użytkownik

Nie masz przypadkiem podłączonej innej pamięci / dysku, bo przy imporcie / eksporcie może być podłączona tylko jedna.

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Tak, mam podłączony HDD1 (ten do nagrywania) ale odpiąłem go fizycznie (bez wyrejestrowania) i wciąz to samo. A chyba nie powinno sie wyrejestrowywać jesli są na nim nagrane z telewizora filmy bo one przepadną.

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

odłącz wszystkie USB włóż ten z plikiem wejdź do menu kanały cyfrowe musi widzieć,nie trzeba wyrejestrowywać dysku zasada tylko pendrive z plikiem kanałów inne USB wolne.

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Wszystko jasne. Cały czas robiłem ten sam błąd: wyjmowałęm pendrive używany jako HDD1 i ten zwykły z zewnętrznymi filmami/fotkami a opcja była wciąz  nieaktywna bo... zapomniałem że do trzeciego USB mam włożony nanoodbiornik ze zdalnej klawiaturki :wink: po jego wyjęciu można przesyłać listę.

Tak więc to nie tylko pendrivy nie mogą być w liczbie większej niż 1 ale dokładnie tylko 1 wyjście USB może być zajęte aby przesłać listę. Obojętne co w tych USB "siedzi" :wink:

profile.country.PL.title
banan129
Poszukiwacz

witam.mam problem ponieważ podłączam pendrive do tv i jest wykryty, ale tak jak koleżanka przesyłanie programów jest u mnie szare i nie idzie wejść.co robić. dziękuję za podpowiedz

profile.country.PL.title
wolfmar
Użytkownik

Sprawdź czy do któregokolwiek innego USB w telewizorze nie masz cośkolwiek podłączone. Jeśli nie masz to wypróbuj inne USB w telewizorze a jeśli problem będzie się powtarzał to przetestuj innego pendriva.

profile.country.PL.title
banan129
Poszukiwacz

Dzięki.  Chodziło o to żeby nie przypisywać pendraka do tv jako pamięć telewizora tylko żeby była to zwykła pamięć masowa.