Podziel się wrażeniami!
Witam. Na moim Sony 65xe8505 z 2017r.udało się ustawić nowy szatę z Google tv. Potrzebny vpn i ustawiony kraj Niemcy. No cóż Polska nadal z tyłu z aktualizacją.
Czyli aktualizacja przez VPN a później już normalne użytkowanie? Jakieś zmiany widoczne poza wyglądem? Płynność działania się nie zmieniła?
Niestety po wyłączeniu vpn wygląd wraca do starej szaty android tv po wyłączeniu i włączeniu tv
Potwierdzam, działa przez VPN, tylko dziwi mnie, że mimo iż łączę się z serwerami w różnych krajach interfejs jest po polsku. Po wyłączeniu wraca do tego co było. 😀
A ja mam takie pytanie. Po ostatniej aktualizazcji gdy ustawiam jakosc obrazu na poszczegolnych trybach wszystko jest ok. Hdmi 1-2 ok Youtube ok Netflix ok. Ale kiedy wracam do menu TV ,tam gdzie sa aplikacje itp(glowny ekran android) obraz jest tak ciemny ze w ciagu dnia prawie nic nie widac.Co moge z tym zrobic, zadne proby rozjasniania nie pomagaja. Mial ktos taki problem i wie jak to rozwiazac? Pozdrawiam
Hej powiesz mi jak ustawić vpn na tv ? Bardzo mi zależy na appletv a z tego co widzę na twoich screnach to jest a w mojej kompilacji jeszcze nie ma appletv.
Co wy z tymi VPNami kombinujcie , przecież ta aktualizacja jest dostępna w Polsce od 2 tygodni.
Możliwe, ale póki co mój xg nie zgłasza tej aktualizacji. oprogramowania. Pewnie one są uzaleznione od roku produkcji. A XG to 2019.
Ta aktualizacja jest bez sensu, często reklamy nieosiągalnych u nas treści, wywaliłem toto.