Podziel się wrażeniami!
Możesz spróbować takim programem darmowo z internetu (BOOTICEx86) Program do naprawiania dysków
Witam,
@borox87 zgłosiłem Twój problem do supportu Sony - oto ich odpowiedź:
Proszę zalecić klientowi przesłanie pełnej specyfikacji plików, które próbuje odtworzyć przez USB. Najlepszym sposobem będzie zastosowanie aplikacji MediaInfo i przesłanie zrzutu z ekranu zawierającego pełne informacje o pliku. Na podstawie tych danych będziemy w stanie sprawdzić, czy odtwarzane pliki są zgodne ze specyfikacją telewizora.
Dodatkowo, czy klient próbował skorzystać z innych nośników USB?
Pozdrawiam
Witam,
Napisz coś więcej.
Jakiej aplikacji używasz do odtwarzania?
Czy dysk jest widziany przez TV?
Jaki format mają pliki?
Pozdrawiam
Witam. Filmy są w AVI, MP4 i MKV
Pamięć USB widzi. Wchodzę w podstawowe Wideo i tam przeglądam pliki ale na USB nic nie widzi.
PobrałemMX playera ale nie próbowałem jeszcze odpalac bo podłączyłem pod PS4 pena i tam wszystko jest ok.
Spróbuj na VLC Media Player. Powinny się odtwarzać.
Mialem zainstalowany. l nie widziało żadnego pliku video
Możesz spróbować takim programem darmowo z internetu (BOOTICEx86) Program do naprawiania dysków
Witam,
@borox87 zgłosiłem Twój problem do supportu Sony - oto ich odpowiedź:
Proszę zalecić klientowi przesłanie pełnej specyfikacji plików, które próbuje odtworzyć przez USB. Najlepszym sposobem będzie zastosowanie aplikacji MediaInfo i przesłanie zrzutu z ekranu zawierającego pełne informacje o pliku. Na podstawie tych danych będziemy w stanie sprawdzić, czy odtwarzane pliki są zgodne ze specyfikacją telewizora.
Dodatkowo, czy klient próbował skorzystać z innych nośników USB?
Pozdrawiam