anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

OLED KD-65AG9 65 cali BLUETOOTH

profile.country.PL.title
Darek-j
Poszukiwacz

OLED KD-65AG9 65 cali BLUETOOTH

Właśnie kupiłem OLED KD-65AG9 65 i pierwszy ZONG .Nie można sparować słuchawek Sony WH-1000X M3 z tym telewizorem .W Sony Centre dostałem informację,że można .Okazuje się ,że nie działa .Za tą cenę i TV i słuchawek to chyba jakaś kpina . Zwłaszcza ,że to ta sama firma.

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
maria1003
Użytkownik

Mam ten sam model dzisiaj parowałem przez bluetooth słuchawki JBLi żadnych problemów.Ewidentnie coś musi być nie tak z twoimi słuchawkami.  Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Darek-j
Poszukiwacz

Nie sadze żeby to była wina słuchawek .Mam Również drugie słuchawki JBL. Jedne i drugie słuchawki raz się parują innym razem nie.Po sparowaniu słuchawek jeśli się uda to zrobić działa dobrze .Ale po wyłączeniu słuchawek i wyłączeniu TV a potem uruchomieniu zawiesza się głos z głośników telewizora .Nie daje nic nawet usuniecie słuchawek z parowania.Pomaga jedynie reset do ustawień fabrycznych.

profile.country.PL.title
Lumbagoo
Doradca

Sam użytkuję AG9 i jest to jedyny mankament jaki doskwiera mi w tym TV. U mnie WH-1000M3 nie udało się sparować ani razu. Z tego co udało mi się wyczytać to jest to problem ze współpracą z A2DP, coś szwankuję. Ja polecam uzbroić się w chwilę cierpliwości bo za chwilkę dostaniemy dużą aktualizację z upgrade'm do android'a 9. Wielce prawdopodobne, że rozwiąże ten problem. Nie aktualizowałem też swoich słuchawek, jest gdzieś cień szansy że poprawia to trochę współpracę.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

W tym przypadku warto zaczekać na aktualizację:

https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-65xg9505/articles...

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Darek-j
Poszukiwacz

Jeśli chodzi o parowanie to zauważyłem ,że trzeba podejść do telewizora na minimum metr bo tak to w ogóle ich nie widzi .Z tym,ze tak jak napisałem poprzednio zawiesza mi później głos i trzeba robić reset .A szczerze mówiąc to jest jednak spory mankament ponieważ trochę się naszukałem ,żeby sprawdzić co jest przyczyną zawieszania .Z początku myślałem,że to Kodi . Do tego w promocji jak na złość dodają słuchawki 🙂 też firmy SONY .Powinno hulać.A tak to trochę niesmak  bo jednak nie jest to tani sprzęt .Poczekam na 9 ,bo aktualizacja słuchawek nic raczej nie da przy zawieszaniu głosu.