Podziel się wrażeniami!
Witam Państwa.Miałem dobre zdanie o sprzęcie, nic się nie działo dopóki nie wykonałem aktualizacji zawartej na stronie Sony z dnia 21.12.2015.Aktualizacja została wykonana zgodnie z zaleceniami producenta mianowicie :został sprawdzony plik pod względem ilości bajtów,TV zaktualizował się poprawnie, a po ponownym załączeniu wystąpiły wszystkie problemy które rzekoma aktualizacja miała wyeliminować. Obecnie nie zawsze działa standartowy pilot, nie reaguje za zał./wył. Po wyciągnięciu krótko zasilania jest szaro niebieski obraz i słychać dźwięk przełączanego menu ale mam same rozmazane pasy. Jeśli TV uda się poprawnie włączyć przez poprawne załączenie działa dobrze zostanie wyłączony ale, następnego dnia brak reakcji lub jeśli się włączy(zasilanie odcięte na ok 10sek.) to bez dźwięku. Również wykonałem przywrócenie ustawień fabrycznych które nic nie dały. Więc proszę o Wasze sugestie. Pozdrawiam
Czy TV jest podłączony stale do internetu?
Tak przez WiFi
Spróbuj wgrać najnowsze poprawki ze strony v3.169 z 06-01-2015. Powinny pomóc. Są do pobrania na stronie
Teraz ja mam dylemat czy wciskać tą aktualizacje jak u mnie wszystko działa dobrze?...
A to nie dotyczy tych modeli a nie tego z tematu?
Niniejsza informacja dotyczy następujących modeli telewizorów:
Witam,mam ten sam problem ale w Sony KDL50W805C!!!((((((
Jak działa dobrze nic nie rób ! Dzwoniłem do sony Polska to zaproponowano wgranie straego softu ale tylko serwis.
czy ta aktualizacja jest do kdl50w755c
To sa te same aktualizacje((((
To co miało poprawić TV to go całkowicie spieprzyło! Kto pisze te aktualizacje , niech teraz dają na stronie Sony stary soft pod linkiem nowej aktualizacji i sami sobie to zrobimy.Obecnie nawet nie ma skąd pobrać starego softu!Wiec jesteśmy w czarnej d..e