Podziel się wrażeniami!
Witam. Mam problem z aktualizacją oprogramowania tv sony bravia 50wf665. Na stronce producenta jest dostępny nowy soft, a telewizor przy próbie sprawdzania czy jest dostępna aktualizacja wyświetla monit że nie znaleziono nowszej wersji oprogramowania. Moja wersja oprogramowania v8. 464-1000-1.700-0000
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaaktualizowałem tv z pamięci usb. Zobaczymy jak będzie w przyszłości jeśli jeszcze jakaś aktualizacja wyjdzie Temat narazie do zamknięcia.
Witam,
rozwiązaniem jest pobranie nowej wersji oprogramowania na pendrive, a następnie zainstalowanie jej bezpośrednio na TV.
Pozdrawiam
Najnowsza wersja 6.6575 nie startuje z pamięci zewnętrznej.
Witam. Dlaczego ten model tv nie pobiera najnowszych aktualizacji przez sieć??? Czy podlega to reklamacji i wezwania serwisanta? Po to jest pobieranie aktualizacji z internetu żeby się nie bawić w pendrive. Kiedy kupiłem ten model tv i podłączyłem do neta to tv sam zaaktualizowal oprogramowanie, a teraz przy próbie aktualizacji pisze, że ma najnowszy soft. Ostatnia aktualizacja była w Grudniu 2020,a mój tv aktualizował się ostatni raz w Styczniu 2020.
Mój tv z 2019 roku też nie ma updatu online. Ale drugi tv z 2020 już ma.
Hej, dopytam wsparcie techniczne, czy jest jakiś sposób.
Witam. Dziękuję za zainteresowanie sprawą. Wiadomo już coś dlaczego tv nie pobiera aktualizacji online?