anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SONY 49XH9505 nie można nagrywać po aktualizacji

profile.country.PL.title
Ikaz2020
Poszukiwacz

SONY 49XH9505 nie można nagrywać po aktualizacji

Po ostatniej aktualizacji oprogramowania układowego do wersji v6.4960 nie mogę nagrywać programów!

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

U mnie z kolei  co jakiś czas nie widzi nagranych filmów. Pomaga miękki reset z pilota ( Na kilka dni), potem znowu to samo.

profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

Spróbuj miekkiego resetu, ewentualnie wyrejestruj i zarejestruj ponownie HDD. Konieczne może też być przywrócenie tv do stanu fabrycznego.

profile.country.PL.title
Ikaz2020
Poszukiwacz

Na nic miękki reset jest gorzej!

„informuję, że Platforma CANAL+ ma obowiązek do przeprowadzania okresowej aktualizacji oprogramowania sprzętu, na którym udostępniana jest oferta CANAL+. Jest to niezbędne dla zapewnienia właściwego bezpieczeństwa kodowania sygnału oraz z innych przyczyn technicznych, organizacyjnych i prawnych.
Dolecowo na modułach ma nie działać nagrywanie.”

Taką odpowiedź dostał @mikoko z forum-satkurier!

Najnowszy tv sony kupiony trzy miesiące temu i już wykastrowany z jednej z ważniejszych funkcji!

To jest przegięcie - sprawa ewidentnie do UOKiK

Platforma namawia na wymianę kart CAMELE na inne - mam moduł szary za spore pieniądze CYFRA+ z poprawnie działającą kartą i NAGRYWANIEM i nagle każe mi wymieniać namawia mnie i ponoszę z tego tytułu stratę oferty - jak chce mieć tą funkcjonalność którą miałem mam wynająć od nich odpłatnie dekoder - zostałem oszukany - rozsyłali pisma.

Tagi (2)