Podziel się wrażeniami!
Witam, potrzebuję pomocy mam okulary TDG - BT400A jeśli włącze film w 3D na youtube działą pięknie, ale chcący oglądać program z 2D na 3D już jest kicha wyczytałęm, że ten TV ma konwersję z 2D na 3D, wiem jak to wygląda bo oglądałęm na SAJSUNGU i jest OK.
Nie wiem czy tu tak to działa syfiato czy nie jest dopracowane, chyba że jakoś inaczej się to włącza
Oprócz włączenia są jeszcze ustawienia,zalecam poczytać instrukcje obsługi. Na Samsungu podano rybę, teraz potrzebna wędka.
W instrukcji jest to dość ubogio opisane chodzi o to że całość włącza się ale zamiast 2 obrazów obok siebie lub nad mam przesunięty 1 ekran, jeśli chodzi o ustawienia to też nie ma tam zbyt wiele jedynie głębia i jasność.
Napiszę inaczej... Jeżeli myślałeś że programy TV będą w 3D po obróbce to błąd. Za niskiej jakości jest sygnał.
Ale,Ale włącz film z dysku to zobaczysz różnice. Oczywiście czym lepszy materiał video tym szybszy sygnał 3D
Jak poradziłeś sobie z tym problemem ?
Niestety nie poradziłem sobie, podejrzewam że możliwe że niema czegoś takiego w tym TV, support Sony ciągle pisał jak włączyć 3D gdy mam już film w tym formacie ale nie o to mi chodziło, jak im to napisałem to nagle zamilkł i zero Odpowiedzi, natomiast w trakcie wcześniejszych odpowiedzi tylko cytowanie wycinków z instrukcji.
Żałuję tego zakupu i nie tylko ze względu na 3D, jest również więcej braków że sony, a mówili brać SAMSUNGA 🙂
Podaj mi model samsunga którego chciałeś kupić. Oczywiście parametry muszą zgadzać się z Sony. W rtvagd szukałem samsunga ale nie znalazłem.
Obecne przejścia z firmą Sony pozwoliły mi dokonać wyboru Xbox one 🆚 ps4, oczywiście wybieram xboxa.
Mając Sony Tv niby wybierać Xboxa... Ciekawe i wątpliwe rozumowanie. Co z tym Samsungiem? Jaki to miał być super tv samsunga co przyćmi sony ?