Podziel się wrażeniami!
Cześć,
Jestem świeżutkim posiadaczem ww. modelu. Telewizor skonfigurowany (podane konto googla itd.), a system zaktualizowany. Wszystko działa jak należy, jednak kiedy chcę ściagnąć dowolną aplikację ze sklepu Google Play, pojawia się napis "Oczekiwanie na instalację...", i pasek się tak ładuje, ładuje i załadować nie może (taki przemieszczający się "impuls" na pasku ściągania, nie wiem jak to fachowo nazwać ). Internet działa dobrze, ponieważ m.in. mogę korzystać z YouTube'a i ściągać aktualizacje systemu.
Czekam na Waszą pomoc koledzy
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Spróbuj zrobić soft reset TV poprzez przytrzymanie dłużej klawisza wyłączania. Jak to nie pomoże proponuję przywrócić TV do ustawień fabrycznych i spróbować jeszcze raz.
Pozdrawiam
.....lub zreestaruj lacze internetowe u siebie i operatora. Sprawdz czy byla jakas aktualka tej apk jak tak to odinstaluj ,wylacz tv przez restart i aktualizuj apk google play.
Zrobiłem z 3 razy soft reset, odłączałem tv od prądu, dokonałem kolejnej aktualizacji i albo kumulacja tych rzeczy, albo któraś z nich w końcu pomogła. Dzięki jeszcze raz za pomoc!