anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony KDL-55W755C - aplikacje

Utyk21
Nowicjusz

Sony KDL-55W755C - aplikacje

Witam,

planuję zakup telewizora dla mojej mamy. Jak to każda mama uwielbia polskie seriale i tutaj moje pytanie. Czy w TV Sony KDL-55W755C są aplikacje typu vod tvp, vod tvn, ipla ?

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
cybul22
Poszukiwacz

Cześć.

Fabryczie sa preinstalowane ale poprostu są, ja z nich nie korzystam, bo średnio działają.

Mozna dograć sobie onet VOD, i kodi. No i jest YT

pozdrawiam,

M

profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dziękujemy za zapytanie.

Owy model posiada Android TV co gwarantuje łatwy dostęp do szerokiej gamy aplikacji jak np. Netflix, ipla, vod.tvp.pl czy tvn.player.

Więcej informacji na stronie modelu:

https://www.sony.pl/electronics/smart-tv-features-apps-and-internet?cpint=SG_PRODUCT_DETAILS_PRI-TOU...

Pozdrawiamy, zespół Sony

Utyk21
Nowicjusz

A mógłbyś rozwinąć stwierdzenie 'średnio działają' ?

Czyli rozumiem że te aplikacje daje nam sony a nie andorid tv ?

profile.country.PL.title
cybul22
Poszukiwacz

tak to sa aplikacje od sony.

Ja uzywam KODI i IPTV, KAbel natenowy mozna odłączyć.

W KODI instalujsze wtyczki z dostępem do serwisów VOD które cię interesują.

Dostęp do VOD jest legalny, nie które serwisy wymagaja opłaty,ale to zawsze tak jest.

Andorid TV toprawie taki sam andek co w tel tylko bardziej okrojony, nie ma takiej funkcjonalności.

Co to samego TV to mam KDL-50W809C kupiony w SC w Łodzi. TV się nie wiesza, działa norlamnie, to co inni pisza na tym forum, jakos u mnie nie występuje. Ogóelnie polecam z jakość obrazu, jakość wykonania-mój ma aluminiowa ramkę, za androida. 

A i jeszcze zapomniałem, obsługuje klawiatue bezprzewodową logitecha.

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Witam i przekazuję dodatkowe wskazówki:

Aplikacje internetowe w telewizorach Sony są zależne od dostawcy internetu (IP). Dodatkowo proszę upewnić się, że została wybrana "Polska" w opcji lokalizacja. W przypadku problemów z występowaniem aplikacji dodatkowo można wykonać przywrócenie ustawień fabrycznych w celu ich odświeżenia. Wskazane aplikacje powinny się pojawić na AndroidTV, jednak bez spełnienia powyższych warunków nie będą one dostępne.

Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka_J

profile.country.PL.title
jorgusw
Poszukiwacz

jesli ten model ma tak zly obraz jak moj kdl 65w855c to polecam poszukac wsrod innych firm. czuje, ze wyrzucilem 6500pln w bloto i jeszcze przeszedlem batalie z amatorskim serwisem i customer service