- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam ponownie . Panowie prosze o pomoc poniewarz jestem mega niezadowolony z oglądania Mundialu na tym Tv ponieważ odwzorowanie ruchu jest tragiczne ! Tv kupiłem z myślą o Mundialu a tu taki szok w domu. Telewizor ustawiłem na tryb sport dedykowany to piłki nożnej i jest super płynnie ale problem tkwi w piłce która po kopnieciu przez zawodnika na ekranie dosłownie znika albo przerywanie leci ,praktycznie jej nie widać na ekranie bo znika przy każdym kopnięciu przez piłkarza . Co z tym zrobić ? Czy to problem z martycą ? probowałem już na każdym z trybów telewizora i na każdym piłka ,mam takie wrażenie że lecąc przycina się na ekranie a zawodnicy nie , czyli normalnie się poruszają . Proszę pomóżcie bo próbowałem już wszystkiego czyli czyściłem pamieć podręczną telewizora pożniej przywróciłem ustawienia fabryczne od nowa go konfigurowałem ale nic to nie dało . Z góry dzieki za pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Koledzy problem rozwiązany. Okazało się że nowy kabel od satelity był uszkodzony na co wpadłem przypadkiem bo siedząc i myśląc co może być nie tak postanowiłem podłączyć drugi sygnałowy i ku mojemu zdziwieniu wszystko wróciło do normy tak jak oczekiwałem. Także temat do zamknięcia a. W przyszłości może to komuś się przydać. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Najlepiej będzie skonsultować się z naszym supportem - być może podobne doswiadczenia z tym modelem były już zgłaszane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W jaki sposób mam to zrobić i do kogo konkretnie pisać lub dzwońic proszę napisać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tu masz linka na którego wyślij zgłoszenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Koledzy problem rozwiązany. Okazało się że nowy kabel od satelity był uszkodzony na co wpadłem przypadkiem bo siedząc i myśląc co może być nie tak postanowiłem podłączyć drugi sygnałowy i ku mojemu zdziwieniu wszystko wróciło do normy tak jak oczekiwałem. Także temat do zamknięcia a. W przyszłości może to komuś się przydać. Pozdrawiam.