Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry, proszę o pomoc, mianowicie po miesiącu urzytkowania telewizor nie chcę się włączyć, załączy tylko poprzez wyjęcie wtyczki z kontaktu , miękki reset na początku 1 dzień lub 2 . Pomogło reset twardy do fabrycznego stanu ale po 2 tygodniach znowu brak kontaktu z telewizorem,to były sugestie resetu fabrycznego serwisu, telewizor sony kd-55xf9005 . Co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam Jacek
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
u mnie ten sam problem z tym modelem, dodatkowo zaczeły się pojawiać poziome linie na ekranie. Usterki pojawiły się dokładnie po piesiącu. Aktualnie tv w serwisie.
u mnie ten sam problem z tym modelem, dodatkowo zaczeły się pojawiać poziome linie na ekranie. Usterki pojawiły się dokładnie po piesiącu. Aktualnie tv w serwisie.
Serwis to znaczy przyjechali do domu, czy wysyłałeś.naprawili ci
W czwartek zgłosiłem, w sobotę przyjechali i odebrali. Czekam na info co dalej.
serwis dopiero w sobotę odebrał tv, więc świeży temat. Ogólnie wychodzę z szoku, że padło coś po miesiącu w nowym sprzęcie, następnym razem kupuje cokolwiek odpowiadające mi parametrami , nie zwracając uwagi na znaczek, Sony jest przereklamowane. Jeszcze liczę, że serwis stanie na wysokości zadania.
Mineły 4 dni od przywrócenia ustawień fabrycznych, znowu ciemno nie można włączyć telewizora, pomaga wyjęcie wtyczki z kontaktu.To żenada telewizor za 5 tys. i taka lipa, ktoś coś podpowie a gdzie jest wsparcie serwisu tej grupy. Miłego dnia Jacek