Podziel się wrażeniami!
Ktoś posiada wspomniany model i może się wypowiedzieć na jego temat?
Witam,
co dokładnie chciałbyś wiedzieć na temat tego telewizora?
Pozdrawiam
Czy warto było go kupić. Czy jest coś na co zwrócić uwagę, coś włączyć, wyłączyć i czy te ciemniejsze miejsca w rogach są problemem każdego tego modelu
Mam sony xg8096, tak samo sony xh8096 ma matrycę ips. Rano i przy świetle ogląda się dobrze, wieczorami kiepsko przez słaby kontrast. Jak masz możliwość wyboru to kup z matrycą VA. Bo w matrycy ips, przy ciemnych scenach spada jakość wyświetlanych scen. Wejdź sobie na stronę Rtings i zobacz jak to wygląda. Tv do nocnych seansów się raczej nie nadaje.,do oglądania rano super. Pozdrawiam.
W zasadzie już kupiłem. Jest spoko. Ale tak teraz myślę że można było kupić XH90 ale z drugiej strony 1 tys. więcej
I jak to wieczorem wygląda u ciebie. Da się oglądać. Możesz wrzucić jakieś foty. Pozdrawiam.
Wiesz co. Gdybym miał obok siebie XH80 i jakiś inny z dobrym kontrastem to może bym jakieś różnice widział. Dla mnie jest spoko. Mogę Ci na FB filmik podrzucić chociaż i tak nie jest to, to samo co na żywo. Faktycznie według Rtings ocena obrazu w XH80 to tylko 5.9 głównie przez ten kontrast chyba. Mi trochę przeszkadzają ciemniejsze rogi, takie cienie dziwne