anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Tv kd55xg9505 brak dolby atmos

profile.country.PL.title
seatarona5691
Poszukiwacz

Tv kd55xg9505 brak dolby atmos

Po aktualizacji do 6.4960 nie mogę uzyskać dolby atmos na aplitunerze denon AVR-X1600H połączonym przez HDMI eARC/ARC na netflix. Chociaż danyn filmie można wybrać ścieżkę dolby atmos. Czy wybieram dźwięk 5.1 czy oryginalny  atmos,czy angielski na wyświetlaczu amplitunera niezmienne DD+DSur. Przed aktualizacją Dolby Atmos normalnie uzyskałem chociaż po pewnym czasie głos zanikał ponoć aktualizacja to naprawiła. Proszę  o pomoc.

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
bolek1968
Poszukiwacz

Witam,mam ten tv tylko trochę większy wprawdzie u mnie dolby atmos nie idzie ze względu na ampa ale jeżeli netflix robi to samo z dźwiękiem co z obrazem?wolałbym  się mylić bo planuje zakup nowego mapa.sprawdz inne filmy czy też maja taki problem,albo od nowa ustawiać dźwięk na ampiei tv pozdrawiam

profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Cześć, zgłaszam Twój problem do wsparcia technicznego. Jak tylko pojawi się odpowiedź, dam znać.

profile.country.PL.title
seatarona5691
Poszukiwacz

Bardzo dziękuję  za zainteresowanie. Mają ciężki  orzech do zgryzienia albo zapomnieli. Pozdrawiam Jacek

profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Cześć, otrzymaliśmy taką odpowiedź: 

Proszę o wykonanie poniższych kroków:

- HOME - Ustawienia — Oglądanie telewizji — Zewnętrzne wejścia — Format sygnału HDMI — HDMI, które chcesz ustawić (wejście, pod który jest podłączone urządzenie) -> Ulepszony

profile.country.PL.title
myk6414
Poszukiwacz

Autorze - udało Ci się uzyskać Atmos? Mam ten sam amp i też nie mogę Atmosa uzyskać....

profile.country.PL.title
seatarona5691
Poszukiwacz

Tak z Netflix wybieram na netfix oryginalny dźwięk dolby atmos . Na na denonie auto . Pojawia się po chwili na wyświetlaczu dolby atmos