anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

W755C i moduł CI+ od UPC - działa, nie działa?

profile.country.PL.title
Damaranus
Użytkownik

W755C i moduł CI+ od UPC - działa, nie działa?

Szybkie pytanie, przedłużam umowę z UPC i czas mnie nagli. Chcę zdecydować się na moduł CI+. Posiadam telewizor SONY W755C.

Czy ktoś posiada może takowy moduł w telewizorze SONY W755C? Lub miał z nim styczność? Słyszałem opinie że moduł bardzo zamula i zmiana programów trwa długo, co jest spowodowane starymi modułami CI+ dostarczanymi przez operatorów kablówki.

Czy ktoś może aktualizował telewizor (nawet inny model) do Androida 6.0 i posiada moduł CI+ - czy zauważył jakieś problemy w jego działaniu? Czy coś się zmieniło? Na lepsze, na gorsze?

Jakie korzyści płyną z użycia CI+ w kontekście samego telewizora i jego dodatków, pomijam jednego pilota i możliwość układania kolejności kanałów, ale czy moduł CI+ korzysta z możliwości dostepu do sieci? Pytam bardziej w kontekście nawet samego AndroidTV. 

www.karczma.edu.pl - Dowiedz się więcej o AndroidTV
Tagi (3)
22 ODPOW. 22
profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

Fakt przydało by się drugie gniazdo CAM w Philipsie chyba są dwa pamiętam bo koledze instalowałem moduł to miał dwa gniazda.

profile.country.PL.title
leczech
Użytkownik

Również prawie wszystkie telewizory panasonic z trochę wyższej półki posiadają 2xCI+. Gdzies nawet doczytałem ,że można tam włożyć dwa moduły UPC i jeden będzie służył do nagrywania , a drugi do oglądania. Ale ile w tym prawdy to trudno powiedzieć.

profile.country.PL.title
grzymek
Poszukiwacz

Tak to prawda bo tak mam.Telewizor: Panasonic TX-43CX750E