anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Xh9505 różne problemy

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

Xh9505 różne problemy

• Dzień dobry. Jestem tu nowy.  Mam tv z 2 tygodnie i nie mogę  go ogarnąć a dziś. Jeszcze przestał działać  youtube. Ma ktoś ten model i ma ten problem? No i w o gule nie mogę go skonfigurować z sparować z tel. Powiem ze jak sprawdzałem to aktualizacja jest zrobiona. 
14 ODPOW. 14
profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

Oczywiście przytrzymaj przycisk wyłączenia na pilocie kilka sekund , aż tv się zresetuje.

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

Ok. Sprawdze jak bede w domu. Rozumiem ze jakbsa problemy to tak sie resetuje tv tym zielonym on/off. Bede mial pare pytań odnosnie polaczenia wifi direkt z tel. Bo nie moge sobie poradzic. A nie jestem jakis super ogarniety w tych sprawach. 

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

Ok. Zadzialalo juz żona piluje Wodeckiego. To mam kolejne pytanie jak zesparowac tv z tel. Powiem tak tv jest podloczony po kablu z netem a teraz nie mo moge polaczyc przez szybkie laczenie  np w huawei nazuwa sie to projekcja ani przez wi-fi direkt bluetooth jest do pilota sluchawek i soundbar wiec odpada. Tv  wyszuka moje wi fi tylko nie moze sie z nim polaczyc jakby  nie widzial. Bo rozumiem ze tv musi sie polaczyc z ta siecia co np laptop czy telefony. Prosze podpowiedzcie gdzie albo jak szukac co poprawic. Jak ktos to ogarnia moge zadzwonic prosze przeslac nr na e-mail oddzwonie i moze mnie ktos pokierowac na biezaco. Tak w ogule to dobrze ze jest taka grupa co podpowie bo nie kazdy musi sie na wszystkim znać. 

profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

Odepnij kabel sieciowy  i Tv  połącz z siecią  WiFi, z tą samą co telefon.

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

Ok. Spróbuję tylko zawsze myslalem ze po kablu jest lepsza łączność. 

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

Dzień dobry. Wszystkiego najlepszego z okazji Święta Bożego Narodzenia. Tv połączyłem z siecia wi fi działa. Lecz nadal nie  tzn  tv ma polaczenie z tel.  Tv ma polaczenie z wifi  tel. Ma polaczenie z wifi ale wchodze w np. Zdjęcie czy filmik i chce wysłać to wchodze wifi direct wyslij i nie widzi tv. 

profile.country.PL.title
w26rysiek
Użytkownik

Wyświetl zdjęcie z galerii na ekranie telefonu, kliknij na górne menu, takie trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu telefonu, wybierz ,,Play to,, lub prześlij, zacznie się wykrywanie tv, wybierz wykryty tv i masz foto na ekranie. 

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

IMG_20201225_203558.jpg

profile.country.PL.title
Krzysztof_81
Poszukiwacz

Screenshot_20201225_203650_com.android.settings.jpg