Podziel się wrażeniami!
Oczywiście przytrzymaj przycisk wyłączenia na pilocie kilka sekund , aż tv się zresetuje.
Ok. Sprawdze jak bede w domu. Rozumiem ze jakbsa problemy to tak sie resetuje tv tym zielonym on/off. Bede mial pare pytań odnosnie polaczenia wifi direkt z tel. Bo nie moge sobie poradzic. A nie jestem jakis super ogarniety w tych sprawach.
Ok. Zadzialalo juz żona piluje Wodeckiego. To mam kolejne pytanie jak zesparowac tv z tel. Powiem tak tv jest podloczony po kablu z netem a teraz nie mo moge polaczyc przez szybkie laczenie np w huawei nazuwa sie to projekcja ani przez wi-fi direkt bluetooth jest do pilota sluchawek i soundbar wiec odpada. Tv wyszuka moje wi fi tylko nie moze sie z nim polaczyc jakby nie widzial. Bo rozumiem ze tv musi sie polaczyc z ta siecia co np laptop czy telefony. Prosze podpowiedzcie gdzie albo jak szukac co poprawic. Jak ktos to ogarnia moge zadzwonic prosze przeslac nr na e-mail oddzwonie i moze mnie ktos pokierowac na biezaco. Tak w ogule to dobrze ze jest taka grupa co podpowie bo nie kazdy musi sie na wszystkim znać.
Odepnij kabel sieciowy i Tv połącz z siecią WiFi, z tą samą co telefon.
Ok. Spróbuję tylko zawsze myslalem ze po kablu jest lepsza łączność.
Dzień dobry. Wszystkiego najlepszego z okazji Święta Bożego Narodzenia. Tv połączyłem z siecia wi fi działa. Lecz nadal nie tzn tv ma polaczenie z tel. Tv ma polaczenie z wifi tel. Ma polaczenie z wifi ale wchodze w np. Zdjęcie czy filmik i chce wysłać to wchodze wifi direct wyslij i nie widzi tv.
Wyświetl zdjęcie z galerii na ekranie telefonu, kliknij na górne menu, takie trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu telefonu, wybierz ,,Play to,, lub prześlij, zacznie się wykrywanie tv, wybierz wykryty tv i masz foto na ekranie.