Podziel się wrażeniami!
Wznawiam temat, zapytanie.
Proszę użytkowników tego modelu telewizora, o opinie : czy u was działają filmy 4k ,HDR z you tube w nowej wersji aplikacji. Płynnie, bez zacięć?
Zachęcamy do dzielenia się doświadczeniami z tym sprzętem
Wszystko działa płynnie, HDRu nie ma. Pamiętaj, że niektóre filmy na YT mogą mieć przepływność nawet 40 Mbps, więc trzeba mieć odpowiednio szybkie łącze.
Ja mam łącze 80Mb/s i wifi 5Ghz i realnie jest na tv 73 Mb/s czy to mało ? a HDR działa na aplikacji Smart You Tube TV
Zaktualizowałem tv do wersji
v6.5603 Youtube tnie 4k nie można już przywrócić wersji fabrycznej.
W związku z tym proszę o pomoc. Jaka była fabryczna wersja youtube od nowości, która wersja?
Pytanie do supportu sony
Czy istnieje możliwość wgrania świetnie działającego youtube w wersji 1.3.11. na telewizorze 49XE9005
Ponieważ na nowej , aktualnej aplikacji większość filmów w 4k tnią się na moim tv, a niestety po akualizacji software do nowej obecnej wersji, nie mam możliwości , przywrócenia starej aplikacji fabrycznej youtube.
A sprawdzałeś, czy na innych aplikacjach też nie działa ci płynnie?
Witaj @marcinor
Z działu wsparcia otrzymałam taką odpowiedź:
---
Istnieje możliwość odinstalowania aktualizacji aplikacji YouTube na zaktualizowanych telewizorach - dodatkowo sprawdziliśmy to na odbiorniku testowym. Wersja samej aktualizacji aplikacji YouTube może różnić się od modelu telewizora i nie jest zależna od Sony, tylko dostawcy aplikacji - Google. Jeśli klient chce odinstalować aktualizacje aplikacji to należy wyszukać ją w Google Play lub ustawieniach aplikacji w telewizorze oraz wybrać "odinstaluj aktualizację".
---
Pozdrawiam,
Agnieszka_J
Zaktualizowałem Soft telewizora i nie ma już starej aplikacji youtuba nie da się przywrócić, przywraca tylko do nowej
Na Netflix filmy 4 k działają płynnie