anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

you tube na 49XE9005

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

you tube na 49XE9005

Wznawiam temat, zapytanie.

Proszę użytkowników tego modelu telewizora, o opinie : czy u was działają  filmy 4k ,HDR z you tube w nowej wersji aplikacji. Płynnie, bez zacięć?

27 ODPOW. 27
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Zachęcamy do dzielenia się doświadczeniami z tym sprzętem :slight_smile:

profile.country.PL.title
TomTheMenace
Użytkownik

Wszystko działa płynnie, HDRu nie ma. Pamiętaj, że niektóre filmy na YT mogą mieć przepływność nawet 40 Mbps, więc trzeba mieć odpowiednio szybkie łącze.

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Ja mam łącze 80Mb/s i wifi 5Ghz i realnie jest na tv 73 Mb/s czy to mało ? a HDR działa na aplikacji Smart You Tube TV

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Zaktualizowałem tv do wersji

v6.5603 Youtube tnie 4k nie można już przywrócić wersji fabrycznej.

W związku z tym proszę o pomoc. Jaka była fabryczna wersja youtube od nowości, która wersja?

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Pytanie do supportu sony

Czy istnieje możliwość wgrania świetnie działającego youtube w wersji 1.3.11. na telewizorze 49XE9005

Ponieważ na nowej , aktualnej aplikacji większość filmów w 4k tnią się na moim tv, a niestety po akualizacji software do nowej obecnej wersji, nie mam możliwości , przywrócenia starej aplikacji fabrycznej youtube.

profile.country.PL.title
TomTheMenace
Użytkownik

A sprawdzałeś, czy na innych aplikacjach też nie działa ci płynnie?

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Witaj @marcinor

Z działu wsparcia otrzymałam taką odpowiedź:

---

Istnieje możliwość odinstalowania aktualizacji aplikacji YouTube na zaktualizowanych telewizorach - dodatkowo sprawdziliśmy to na odbiorniku testowym. Wersja samej aktualizacji aplikacji YouTube może różnić się od modelu telewizora i nie jest zależna od Sony, tylko dostawcy aplikacji - Google. Jeśli klient chce odinstalować aktualizacje aplikacji to należy wyszukać ją w Google Play lub ustawieniach aplikacji w telewizorze oraz wybrać "odinstaluj aktualizację".

---

Pozdrawiam,

Agnieszka_J

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Zaktualizowałem Soft telewizora i nie ma już starej aplikacji youtuba nie da się przywrócić, przywraca tylko do nowej

profile.country.PL.title
marcinor
Doradca

Na Netflix filmy 4 k działają płynnie