Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Jestem tutaj nowy, dopiero zamierzam kupić lustrzankę A200.
Będę jej potrzebował głównie do zdjęć pomieszczeń oraz mojego małego bobasa
Czy zestaw Lustrzanka Cyfrowa Sony Alpha 200 + obiektyw Sony 18-70mm będzie dobrym wyborem dla tych celów?
Jeżeli nie to bardzo proszę o sugestię jaki sprzęt wybrać. Zakres cenowy do 2500zł.
Azazel napisał(a):
No tak, tylko że WX'a to dopiero premiera była, w sprzedaży jeszcze go nie ma, i pewnie wcześniej niż wrzesień-październik bym się nie spodziewał (albo jeszcze trochę później, przed świętami np). Inna sprawa nie wiadomo jak będzie u niego z AF.
kris napisał(a):
w gwoli ścisłości - AF podczas korzystania z LV w aparatach DSLR SONY jest bez różnicy w stosunku do korzystania z wizjera.
witaj ,chyba sobie zaszkodze na tym forum moja wypowiedzia ale jesli nie musi to byc koniecznie lustrzanka to moge z cala pewnoscia polecic sprzet innej firmy , a mianowice kompakty , panasonic lumix dmc-fz50. lub z wymiennymi obiektywami lumix dmc-g1,w kwocie sie zmiescisz ,a i powinnes byc zadowolony , zrobilem kilka fotek tym aparatem i jestem zadowolony. choc lustrzanki tez sa super
krzyho4 napisał(a):
witaj ,chyba sobie zaszkodze na tym forum moja wypowiedzia ale jesli nie musi to byc koniecznie lustrzanka to moge z cala pewnoscia polecic sprzet innej firmy , a mianowice kompakty , panasonic lumix dmc-fz50. lub z wymiennymi obiektywami lumix dmc-g1,w kwocie sie zmiescisz ,a i powinnes byc zadowolony , zrobilem kilka fotek tym aparatem i jestem zadowolony. choc lustrzanki tez sa super