anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Akcesoria, gripy do a580...??

profile.country.PL.title
_Antek
Nowicjusz

Akcesoria, gripy do a580...??

Takie pytanie ogólne co do dodatków do A580 czy cokolwiek jeszcze można dostać z oryginalnych rzeczy?(Grip/osłonka LCD itp.itd.) W sklepach internetowych widzę,że albo się skończyły albo zakończono produkcję. Akurat przymierzałem się żeby kupić grip,a tu niespodzianka do tego wszędzie wciskają badziewne zamiennik..ble.

Więc co jest? Będzie coś nowego?

4 ODPOW. 4
profile.country.GB.title
DariuszG.
Użytkownik

ja kupilem moj grip w listopadzie 2011,poprostu zadzwonilem do Centrum Sony we Wroclawiu a tam sprzedwaca byl na tyle uprzejmy ze zprawdzil w ktorym punkcie w Polsce jest on dostepny i podal mi nr telefonu,wiec i ja radzil bym sprobowac moze tak.A w sklepie w UK gdzie obecnie mieszkam powiedziano ze moge zamowic ale czas oczekiwania moze trwac ok 40 dni.

profile.country.pl_PL.title
Quartz.
Użytkownik

Pytaj i dzwoń po sklepach, Sony Centre, Sony Style a na pewno coś dostaniesz. Nie spodziewałbym się nowych dostaw, bo podobno a580 już nie jest produkowana.

Adresy Sony Centre masz na http://sony-centre.pl a o gripa możesz spytać tutaj: Fotoklik.pl

profile.country.PL.title
_Antek
Nowicjusz

Quartz napisał(a):

Pytaj i dzwoń po sklepach, Sony Centre, Sony Style a na pewno coś dostaniesz. Nie spodziewałbym się nowych dostaw, bo podobno a580 już nie jest produkowana.

Dzięki,dzięki ale sony center omijam szerokim łukiem. Przykład prosty: Poznań, Stary Browar,Sony Center: torba lcs-sc20,idealna na moje potrzeby cena: 400 zł. Sprawdzam na stronie firmy,która prowadzi sony center w Poznaniu(może inne też,nie wnikam - matrix media). Cena u nich w sklepie ponad 60 zł taniej! Wszystko przez marżę miejsca wynajmu powierzchni i takie tam.
W każdym razie dzielnie szukam i znajduję opcje ;)

profile.country.pl_PL.title
Quartz.
Użytkownik

Pamiętaj, że zawsze możesz próbować negocjować. Ludzie w SC czasem okazują się ugodowi, masz szansę wyrobić sobie kartę Klienta, i już leci 5% od ceny. Zabierz ze sobą wydruki ze sklepów internetowych, i działaj ;) Na pewno rabat w wysokości 10-15% uda Ci się wynegocjować.