Podziel się wrażeniami!
Takie pytanie ogólne co do dodatków do A580 czy cokolwiek jeszcze można dostać z oryginalnych rzeczy?(Grip/osłonka LCD itp.itd.) W sklepach internetowych widzę,że albo się skończyły albo zakończono produkcję. Akurat przymierzałem się żeby kupić grip,a tu niespodzianka do tego wszędzie wciskają badziewne zamiennik..ble.
Więc co jest? Będzie coś nowego?
ja kupilem moj grip w listopadzie 2011,poprostu zadzwonilem do Centrum Sony we Wroclawiu a tam sprzedwaca byl na tyle uprzejmy ze zprawdzil w ktorym punkcie w Polsce jest on dostepny i podal mi nr telefonu,wiec i ja radzil bym sprobowac moze tak.A w sklepie w UK gdzie obecnie mieszkam powiedziano ze moge zamowic ale czas oczekiwania moze trwac ok 40 dni.
Pytaj i dzwoń po sklepach, Sony Centre, Sony Style a na pewno coś dostaniesz. Nie spodziewałbym się nowych dostaw, bo podobno a580 już nie jest produkowana.
Adresy Sony Centre masz na http://sony-centre.pl a o gripa możesz spytać tutaj: Fotoklik.pl
Quartz napisał(a):
Pytaj i dzwoń po sklepach, Sony Centre, Sony Style a na pewno coś dostaniesz. Nie spodziewałbym się nowych dostaw, bo podobno a580 już nie jest produkowana.
Pamiętaj, że zawsze możesz próbować negocjować. Ludzie w SC czasem okazują się ugodowi, masz szansę wyrobić sobie kartę Klienta, i już leci 5% od ceny. Zabierz ze sobą wydruki ze sklepów internetowych, i działaj Na pewno rabat w wysokości 10-15% uda Ci się wynegocjować.