anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

HDR nieba i inne aplikacje dla a6000

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

HDR nieba i inne aplikacje dla a6000

Witam. Przesiadłem sie z Nex 7 na a6000 głownie dla autofokusu i logicznego menu.

Aparat posiadam od kilku dni. Nexa używałem od 2013r po przesiadce wtedy z A700.

Kupiłem a600 też dla tych fajnych aplikacji jakie można sobie zainstalować.

Wczoraj próbowałem to zrobić i jest problem. Cały proces idzie dość gładko do momentu ZAMÓW i ZAPŁAĆ. Po kliknięci na to pole komlpetnie nic sie nie dzieje. Próbowałem na różnych przeglądarkach , bez efektu. W tym momencie wszystko staje i kompletnie nic nie moge już zrobić. Czy ktoś zna tajemny sekret zakupu tych aplikacji ? Gdzie jest bląd ? 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

Witam. Dzisiaj udało mi się ściągnąć kilka platnych aplikacji. Nic nie zrobiłem. Poprostu próbowałem codziennie i dziś się udało. Jak sie komuś coś podobnego przytrafi to niech próbuje do skutku.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 ODPOW. 8
profile.country.pl_PL.title
gggrzybowscy
Użytkownik

Te aplikacje dostępne są w aparacie przez Wi-Fi.

profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

Próbowałem tez bezpośrednio z aparatu. Bez efektu.

profile.country.pl_PL.title
gggrzybowscy
Użytkownik

https://www.playmemoriescameraapps.com/portal/

Może nie masz założonego konta powyżej link.

profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

Oczywiście mam konto i zarejestrowany numer karty kredytowej.

profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

Aplikację -Inteligentne zdalne sterowanie- pobrałem bez problemu. To jest bezpłatna aplikacja. Tych płatnych ciągle nie moge pobrać. Numer karty sprawdzałem, wszystko jest OK ale nie idzie zapłacić. Nie wiem gdzie jest błąd.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

na koncie bankowym może masz dla transakcji internetowych 0 zł ustawione.

profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

Witam. Dzisiaj udało mi się ściągnąć kilka platnych aplikacji. Nic nie zrobiłem. Poprostu próbowałem codziennie i dziś się udało. Jak sie komuś coś podobnego przytrafi to niech próbuje do skutku.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Miło słyszeć, że udało ci się w końcu kupić i pobrać wybraną aplikację.

W przypadku napotkania problemów w przyszłości, warto przejść następującą procedurę.

W przypadku problemów z PlayMemories Camera Apps lub z kartą przypisaną do konta, warto skorzystać z instrukcji dostępnej pod poniższym linkiem:
http://services.sony.pl/support/pl/topics/PlayMemories_faqs#tab-pmcameraapps

Jeżeli, zaś problem występuje z kontem Sony Entertainment Network najlepiej skontaktować się ze wspraciem technicznym konta:
account.sonyentertainmentnetwork.com