anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

nowy na forum

marcintrak
Początkujący

nowy na forum

witam wszystkich mam pytanie jak otworzyc galerie?A mam A330L i zdjecia mi wychodzą po wyżej 2 mega czy idzie je jakos zmniejszyc aby je wstawic w galerie albo czy da sie taka funkcja na aparacie i czy to nie zmniejszy jakości zdjęc

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

galerie tworzymy (sami) w dziale Foto Galeria, jedną na użytkownika
na początek polecam przeczytać Zasady wstawiania zdjęć do Foto Galerii Forum Sony (DSLR).

marcintrak napisał(a):

zdjecia mi wychodzą po wyżej 2 mega czy idzie je jakos zmniejszyc aby je wstawic w galerie albo czy da sie taka funkcja na aparacie i czy to nie zmniejszy jakości zdjęc

zmiejszyć w aparacie? NIE! - nie idzie i nie widzę takiej potrzeby. od tego są programy graficzne.
do tego celu możesz użyć, np. FastStone Image Viewer - sam zostałem niemal zmuszony do niego, w moim przypadku głównie do przeglądania.
możesz też wykorzystać programy firmy Adobe: Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom
mamy także Gimp'a
...i wiele innych

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Przeniosłem Ci temat do luźnych rozmów :c10

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

marcintrak napisał(a):

witam wszystkich mam pytanie jak otworzyc galerie?A mam A330L i zdjecia mi wychodzą po wyżej 2 mega czy idzie je jakos zmniejszyc aby je wstawic w galerie albo czy da sie taka funkcja na aparacie i czy to nie zmniejszy jakości zdjęc

Mogę pomóc co do Gimp-a. Jeśli chcesz. Pisz na PW.

BZ
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Ja Ci chętnie pomogę w szybki sposób i dużą ilość jeśli posiadasz np. ACDSee lub Photoshopa.