Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Tadeusz napisał(a):
Kris, nie zdziwię się wcale, jak któregoś dnia idąc przez Chorzów zobaczę szyld "Foto-kris specjalizacja - portrety i zdjęcia rodzajowe"
kris co ty bys chciał chłopcze usłyszec ze sa brzydkie i nie nadaja sie nie da sie
Krzysiu, jak tak oglądam Twoje zdjęcia, zastanawiam się czasem - co się stało?
Gdy byłem mniej więcej (+/-7 lat) w Twoim wieku, miałem pomysły, chciało mi się, z aparatem się nie rozstawałem (nawet do huty go wnosiłem ); brałem udział w konkursach, jakieś wystawy pokonkursowe itd. nawet o SPAFie myślałem (do czasu, aż to towarzystwo bliżej poznałem). A teraz - nie chce mi się, jak już coś zrobię, to widzę, że to gniot i nie chce mi się "szukać".
Ech, czasem mi żal trochę.
Dlatego życzę Ci wszystkiego jak najlepszego, masz potencjał, chce Ci się i oby zawsze chciało i pomysłów nie brakło. Ja już pozostanę pstrykaczem i będę podziwiał innych. M. in. Ciebie.
Pozdrawiam.
Paulina napisał(a):
kris co ty bys chciał chłopcze
Tadeusz napisał(a):
A teraz - nie chce mi się, jak już coś zrobię, to widzę, że to gniot i nie chce mi się "szukać".
Tadeusz napisał(a):
Dlatego życzę Ci wszystkiego jak najlepszego, masz potencjał, chce Ci się i oby zawsze chciało i pomysłów nie brakło.
Hmmm i nie ma sie do czego przyczepić Zdiecia są super światło no i model hha Ja właśnie "pracuje" nad takimi portretami Ale Twoje są lepsze:)
fotki 16 i 17 są bardzo fajne z naciskiem na 16 ....
WOiOwnik napisał(a):
z naciskiem na 16 ....
bambolina napisał(a):
a właśnie "pracuje" nad takimi portretami
a juz chciałam zachwalać
ufff
widzę, że sobie poradzili z przeładowaniem serwerka, więc wrzucam zdjęcia:
jeszcze jedno (bo mi nie przyjął )